VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Två dagar kvar…


Åh, nu är det bara två dagar kvar tills jag och syster åker till Amsterdam. Det ska verkligen bli så härligt och jag ser så mycket fram emot det. Känns som denna resan också kom väldigt lägligt, känner verkligen att jag behöver komma iväg, ladda batterierna och skingra tankarna för en stund. Vi har ännu inte bokat upp så mycket utan tar det lite som det kommer. En hel del promenader lär det dock bli eftersom jag hört att man bäst upplever Amsterdam till fots.


Vi ska bo på ett helt ljuvligt hotell, Sofitel Legend The Grand Amsterdam som ligger centralt och bra mellan två kanaler. Nära till sevärdheter och trevliga restauranger som jag har förstått. Jag älskar verkligen att bo på hotell och extra mycket när det är ett riktigt bra hotell som detta verkar vara. Håller tummarna för att frukosten är magisk. Av recensionerna att döma verkar det vara så. En härlig buffé med mycket att välja på. Det gillar vi! :)


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Stina 15 mars, 2017 on 21:00 Svara

  Tips är att förboka biljetter till Van Gogh om ni ska gå på museet. Alltid långa köer och med förbokas biljett får man gå för kön. På fredagskvällar har dom DJ och en mojitobar också!

  Rose’s cantina har bra mexikansk mat och goda drinkar. Ligger centralt.

  Glöm inte att åka båt i kanalerna, helst små snipor som man kan ligga i och dricka drinkar eller rosevin. Finns massa olika tex moetbåten eller ginbåten. Kolla Google.

  Trevlig resa:)

  • jessicaolers 17 mars, 2017 on 18:02 Svara

   Tusen tack Stina! Vi har faktiskt bokat den restaurangen till på lördagen. Så bra! Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *