VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Avkopplande förmiddag

Min förmiddag idag var väldigt lugn och skön. Pysslade lite hemma innan jag begav mig in mot stan för ansiktsbehandling hos bästa Maria på Bymani STHLM. Har inte varit där på ett tag nu och känner det direkt på min hud. Idag gjorde jag därför en behandling med extra allt; en Needling Boost PRO för att verkligen ”sätta igång” huden. I denna behandling ingår både en kemisk peeling och Dermapen, en ansiktsbehandling de luxe helt enkelt. Tidigare har jag ju kört enbart Dermapen men kände att kombinationen med kemisk peeling var precis vad jag behövde. 

Eftersom jag körde kombobehandling kunde jag inte smörja mig med bedövningssalva som jag gjort tidigare inför Dermapen så jag var lite nervös över att det skulle göra väldigt ont. Till min förvåning kändes det mycket mindre än vad jag hade trott. Pannan är alltid värst, även när jag har bedövningssalva men resten av ansiktet gick väldigt bra. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes men det var helt klart hanterbart. Där jag har ärr (kinder och överläpp) gick vi lite djupare och då känns det så klart mer men det är det helt klart värt eftersom jag verkligen få bort ärren.

När Dermapen var gjord fick jag en skön och kylande mask som ska reparera huden och ge den massor av fukt. En perfekt avslutning måste jag säga. Var så otroligt avslappnad när jag lämnade Maria för lunch med min kompis Lisette. Folk på stan undrade nog lite vad jag hade gjort eftersom det blir lite röda ränder/märken direkt efter Dermapenbehandlingen. :)


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *