VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag blir så rörd…

Jag är verkligen så tacksam, glad och rörd över responsen på mitt tidigare inlägg där jag berättade att jag sagt upp mig. Hejarop och pepp och stöd var vad jag möttes av idag när jag gick in på mina sociala kanaler. Inte en endaste klandrade mig för att jag inte gav det mer tid utan alla, verkligen alla tyckte det var rätt beslut. Rätt beslut att följa magkänslan.

Och sen alla tips om jobb som trillar in. Bara denna morgon har jag varit i kontakt med flera olika personer för eventuella jobb. Inget konkret och bestämt men jag känner ändå att bollen är i rullning. Det kommer att lösa sig och jag kommer att hitta drömjobbet, jag känner det i hela kroppen. Det finns så många spännande företag där ute och mycket skoj att ta tag i så nu gäller det att rannsaka mig själv. Ta reda på vad jag verkligen vill, ha is i magen och inte hoppa på första bästa. Denna gång ska det bli rätt, så är det bara! Det är jag skyldig mig själv och företaget som anställer mig.

Än en gång tack alla för det fina stödet ni visar mig. Och alla ni som hör av er om jobbtips och idéer på företag och roller som skulle passa mig…ni är fantastiska och jag är verkligen så tacksam! ❤


Annons

Kommentarer


 1. Stina 14 mars, 2017 on 19:58 Svara

  Så himla starkt gjort av dig att våga ta det beslutet. 💪❤

 2. Åsa Berglund 14 mars, 2017 on 20:18 Svara

  Du gjorde helt rätt som tog det beslutet när du kände att det inte var rätt för dig.
  Alla skulle inte ha vågat, men troligen ångrat det efteråt.
  Lycka till med nästa jobb! Det företag du väljer kommer också att vara glada att du valde dem istället. ❤

 3. Åsa 14 mars, 2017 on 21:38 Svara

  Otroligt bra att du följde din magkänsla och inre röst, och att du tog beslutet relativt snabbt trots tusen tankar innan (gissar jag). Modigt och så klokt, detta kommer öppna nya dörrar som du aldrig kommer ångra att du fått öppna. Lovar dig! Ta dig nu tid att komma ordning i lgh, det kommer att ge dig ett helt annat lugn och lätta upp för att ta ett mer ärligt beslut. Tror supermycket på dig! KRAM

 4. Semmelmamman 15 mars, 2017 on 09:39 Svara

  Heja dig! Stort lycka till, drömjobbet kommer. De du ratar kan du skicka till mig 😉💕☀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *