VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Weleda för min torra hud

Detta inlägg är ett samarbete med Weleda.


För en tid sedan fick jag en förfrågan om att göra ett samarbete med Weleda och eftersom jag sedan tidigare använt några av deras produkter och gillat dem otroligt mycket var det lätt för mig att säga ja. Som jag sagt innan, det är viktigt för mig att göra samarbeten med företag och produkter jag kan stå för och det känner jag verkligen med Weleda. Dels har de superhärliga produkter med sedan gillar jag också hela företaget. Deras sätt att alltid tänka miljövänligt, det gillar jag.

Den senaste tiden har jag alltså fått testa på två produkter som är extra bra nu på vintern när det är torrt och kallt ute. Egentligen är produkterna för barn men jag har faktiskt  använt dem själv. Det är en Body Lotion som jag smörjer mig med efter varje gång jag har duschat; Calendula Body Lotion. Otroligt mjukgörande och dessutom doftar den supergott. Bra för partier där du inte är jättetorr utan mer som en fuktboost som lugnar huden. Den andra produkten; Calendula Weather Protection Cream som är en vattenfri och mycket dryg hudcreme använder jag på Noah när han får röda utslag runt munnen på grund av kylan. Det är svårt att säga till en 2 1/2 åring att inte slicka på utslagen så istället smörjer jag in honom med denna feta créme som blir som en skyddsbarriär mot kylan och Noahs slickande. Den är också perfekt att använda på ställen där du är extra torr. I mitt fall, smalbenen och händerna. Är verkligen supernöjd med dessa produkter och kommer att fortsätta använda dem även när testperioden är över.


I mitt lilla kit fick jag även med ekologiska läppbalsam i tre olika toner; Nude, Rose och Berry Red. Perfekt med Nude och Rose till vardags när man kanske vill ha det så naturligt som möjligt och sen har man Berry Red till AW:n efter jobbet. :) Alla tre färgerna är superfina men det bästa med detta läppbalsam förutom att de är som balsam för torra läppar  är att de är 100% naturliga och har 0% syntetiskt innehåll.  Älskar sådant!

Så, ett läppbalsam som både ger fin färg till dina läppar men som också verkar skyddande och mjukgörande. Vet inte hur du har det på vintern men mina läppar blir verkligen torra som fnöske så jag behöver alltid ha med mig ett läppbalsam vart jag än går.

Kram, J