VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stressen och soffa till salu!

Fy, nu börjar jag bli riktigt stressad inför vår flytt och det är trots att vi bokat flyttfirma som ska hjälpa oss att packa ner vårt hem och sedan flytta allt till vår nya adress. Känner att det ändå är en hel del som ska fixas och i morse snurrade tankarna så till slut gick jag upp trots att Noah fortfarande sov. Fick en hel del gjort så nu känner jag mig lugnare, i alla fall lite lugnare. Har prickat av allt jag hade på min to-do-list och den känslan är riktigt skön. Nu ska jag bara tömma kyl och frys men det får jag vänta med till tisdag då vi får nycklarna till nya lägenheten.

Tänk att vi på tisdag får vårt nya hem efter så lång väntan. Det känns fantastiskt även om det känns vemodigt att lämna Bergsgatan. Idag började jag till och med gråta av nostalgi. Mycket har hänt i den här lägenheten och den kommer för alltid att vara speciell för mig.

Om någon timme ska vi åka ut till landet med ett gäng kompisar. Laga middag, spela spel och bara umgås. En del av mig funderade ett tag på om det var så klokt men nu när det mesta är gjort känns det som världens bästa idé. Vår lägenhet känns inte superhärlig just nu med saker överallt och jag behöver verkligen koppla bort och tänka på annat än flytten. Och det gör man ju faktiskt bäst tillsammans med härliga vänner.

Just det, är det någon som är ute efter en ny soffa? Vi säljer nämligen vår som är i supergott skick, i princip som ny. Soffa och fotpall för 2 000 kr. Här ser du alla mått och lite mer info. Det är dock lite bråttom, senast nu på måndag den 6/2 måste man hämta den på Kungsholmen. Skicka ett mail om du är intresserad.


Kram, J


Kommentarer


  1. Stina 4 februari, 2017 on 22:50 Svara

    Åh så spännande! Kommer ihåg känslan. Kan inte fatta att vi redan har bott här i 1 1/2 månad. Den gamla lägenheten känns så avlägsen… Lycka till! ❤

    • jessicaolers 7 februari, 2017 on 07:30 Svara

      Jag förstår det Stina, antagligen så jag också kommer att känna inom kort. 🙂 Men först flytt och sedan några dagars uppackning misstänker jag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *