VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sex månader som Fru Brelid…

De flesta foton i detta inlägg är tagna av Nina Jarlholt, världens bästa!

Idag är det sex månader sedan jag och Rasmus sa ja till varandra i Böja kyrka. En av de vackraste och härligaste dagarna i mitt liv. En dag fylld med så mycket kärlek, glädje och skratt. Ja, en del tårar också. Kan knappt titta på bilder från bröllopet utan att bli alldeles rörd till tårar. :) Men det är väl precis så det ska vara antar jag.
Vi fick verkligen vårt drömbröllop med extra allt och jag är så otroligt nöjd med hur dagen, kvällen och natten blev. Vädret var perfekt. Lokalen magisk. Våra gäster glada och nöjda. Maten gudomligt god. Personalen vi hyrde in, bästa bästa. Festen var galen med mycket dans  precis så som vi önskat oss. Allt var verkligen tipp topp bra och jag ser tillbaka på denna dag med så mycket kärlek, tacksamhet och glädje. Är så glad för våra vänner och våra familjer som skapade denna magiska dag tillsammans med oss. Ett speciellt tack till min älskade Tobias som på festen på ett mycket bra sätt höll ställningarna, sista bilen får förklara det… 😊

Helt galet vad sex månader kan gå snabbt. Nedan delar jag med mig av lite bilder från vår kärleksdag. Vissa har du säkert sett tidigare men det hoppas jag att du står ut med… :)


Åh, önskar så att jag kunde knäppa
med fingrarna och vara tillbaka till den här fantastiska sommardagen…30 juli 2016, du kommer för alltid vara mycket speciell för mig! Och Rasmus Brelid, tack för att du valde mig till din fru. I löve u! ❤ Om 10 år förnyar vi våra löften och kör en ännu större fest! 🙈


Annons

Kommentarer


 1. Malin 30 januari, 2017 on 21:46 Svara

  Fantastiska bilder! Så mycket kärlek och lycka i dessa foton, det lyser om er ❤

  • jessicaolers 1 februari, 2017 on 12:40 Svara

   Tusen tack! Så nöjd med vår fotograf Nina. Kram, J

 2. Åh så underbart <3

 3. Semmelmamman 30 januari, 2017 on 22:28 Svara

  Ni och bilderna är så otroligt fina. Vilken vacker dag. Grattis till de första 6 månaderna ❤

 4. […] Klicka här för att se hennes sentimentala inlägg […]

 5. Sarah 22 juni, 2017 on 18:23 Svara

  Underbara bilder! 🌸🌸🌸
  Måste bara fråga var du köpt dina pumps som du hade på dig på din stora dag?

  • jessicaolers 22 juni, 2017 on 19:40 Svara

   Tusen tack Sarah! ❤️ Jag tror jag köpte dem på Rizzo, det är i alla fall märket Clarks och modellen heter clarks crisp kendra beige. Så sköna! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *