VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Staycation på Haymarket

Ledsen att jag inte kikade in här igår men jag kände att jag först ville ha fullt fokus på min man när vi var på date och sedan på Noah när vi hämtade hem honom. Du förstår säkert. :) Hade till och med förberett inlägget i lördags för att inte behöva sitta med näsan i telefonen/datorn under vår staycation. Det var ju en punkt på min lista för 2017, att inte sitta med telefonen i tid och otid.Tillbaka till vår datenight…som jag älskar att bo på hotell i vår egen stad. Så himla mysigt och något som alla borde unna sig då och då. Denna gång hade jag bokat in oss på Haymarket och oj vilken lyckoträff det blev. Hela hotellet är verkligen superfint, jag gillar stilen på inredningen…lite 20-tal och väldigt elegant. Efter att jag och R lämnat av Noah hos världens bästa barnvakter Sebastian och Kristoffer tog vi en promenad in till stan och hotellet. Vi började med att installera oss på vårt mysiga rum och satte oss sedan i baren. Tog en drink, pratade och tittade på folk. Älskar det!


Så mycket som jag och R pratade nu i helgen var längesen vi gjorde. Jag kände att jag hade saknat det. Våra samtal om allt mellan himmel och jord. Jag ska erkänna att vi först var lite ringrostiga och jag förstår att många par när barnen blir stora inte har något gemensamt längre för att allt fokus har under så många år legat på barnen. Det är därför det är så viktigt att göra sådana här saker. Bara vara vi och tvingas prata om annat än logistik och allt praktiskt kring Noah. Nyttigt och väldigt mysigt! 


Vi hade ju inte bestämt oss var vi skulle äta middag utan höll det lite öppet. Jag hade fått många bra tips från dig som läser min blogg. Bra för framtida dater så tack för det! :) Vi bestämde oss till slut för att äta på hotellets restaurang. Vi kände båda att vi inte ville ge oss ut i vinterkylan så efter att vi svidat om tog vi bara hissen ner till restaurang Pauls’s, så lätt och smidigt. De hade verkligen massor med gott att välja mellan och för mig som alltid har svårt att bestämma mig blev det lite trixigt. Till slut bestämde jag mig för en tonfiskcarpaccio till förätt och en steak tartare till huvudrätt. Ja, ett Rockefeller ostron slank också ner och herrejösses så gott allt var. 
Riktigt, riktigt bra mat så hit kommer jag att gå igen. På tartaren hade de massa goda tillbehör. Bland annat hade de strött över riven potatis som de friterat…SÅ galet gott och härligt med lite krisp i maträtten. Rasmus beställde ostron, Hummersallad till förrätt och ankbröst till varmrätt. Personligen är jag inte jätteförtjust i anka men Rasmus var väldigt nöjd. Jag provade däremot hans hummersallad och den var fantastisk. Maten får verkligen toppbetyg av oss och vi var både mätta och nöjda när vi åkte upp på rummet igen. 

Väl där slängde vi oss i sängen och kollade film. En av Baksmällan filmerna gick på TV så den tittade vi på och fick oss ett gott skratt. Så galna saker som händer i den filmen. :) Är så himla nöjd med vår staycation och längtar redan till nästa. Nu kommer ju New York i mellan men efter den resan är det dags för nytt hotell i huvudstaden. Sitter du på något härligt som du gillar extra mycket får du gärna dela med dig.


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Haymarket by Scandic 9 januari, 2017 on 13:01 Svara

  Fantastiskt fint inlägg Jessica och vi blir helt rörda av dina fina ord. Det var kul att få rå om er lite och vi ses igen!

  • jessicaolers 9 januari, 2017 on 20:23 Svara

   Lätt att skriva ett fint inlägg efter ett natt på ert härliga hotell, tack för allt! ❤

 2. Åh så mysigt det ser ut :)

 3. Semmelmamman 9 januari, 2017 on 18:48 Svara

  Vilket underbart dygn. 💕

 4. Ulrika 9 januari, 2017 on 20:25 Svara

  Hej! Gillar ni majskolvar måste ni gå till Café Habana i Soho och äta det. Sen har vi Dos Caminos (mexikansk restaurang), deras guacomale 👍

  • jessicaolers 10 januari, 2017 on 09:59 Svara

   Hurra så bra med tips, tusen tack Ulrika! Kram, J

 5. Åsa 9 januari, 2017 on 21:32 Svara

  Vad roligt att allt blev så lyckat! Det behövde ni som du skrivit tidigare:) Kul att läsa och få tips om detta hotell.

  • jessicaolers 10 januari, 2017 on 09:59 Svara

   Men eller hur Åsa, är så glad för vårt dygn på Haymarket. Kram, J

 6. Sandra 12 januari, 2017 on 18:06 Svara

  Hej,
  Jag hittade till din blogg ganska nyligen men vill bara säga att jag verkligen uppskattar att läsa det du skriver. En av de få bloggar (som jag lyckats hitta iaf) som känns genuin och uppriktigt på ett så uppfräschade sätt, superhärligt att följa era äventyr och vardag :)
  Med vänlig hälsning, Sandra

  • jessicaolers 13 januari, 2017 on 09:03 Svara

   Men Sandra så glad jag blev nu, tusen tack och varmt välkommen till mig. ❤ Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *