VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En bild (eller flera) från varje månad under 2016…

Jag tänkte att  jag skulle lägga ut en bild för varje månad som passerade under 2016. En bild som verkligen symboliserar den månaden. Som ett ”bokavslut” för 2016. Ofta tycker jag man glömmer mycket som man gjort eller varit med om så denna tänkte jag ska få mig att minnas…

Började gå igenom mina bilder som jag har utspridda lite var stans och insåg att det är väldigt svårt att välja ut endast en bild. Helt ärligt så var det omöjligt så på vissa månader är det några bilder som får symbolisera den månaden. Tänker ändå att det är roligt med bilder så jag hoppas att ni har överseende med detta. :)

JANUARI

Månaden då vi kom hem från våra sex månader i Australien. Vi åkte från varm sommar till kall vinter, stackars Noah måste ha fått en chock. Dessa bilder symboliserar perioden i Australien och som jag med sorg i hjärtat lämnade när vi for hem. Jag saknar Australien varje dag och en dag ska jag tillbaka, så är det bara! Men det var ju inte bara ledsamt att åka hem för oj vad vi hade saknat alla här hemma. Januari blev förutom mycket tid med familj och vänner också den månaden när vår bebis började på förskolan och jag gick tillbaka till  jobbet efter min mammaledighet.

FEBRUARI

Februari är en månad som jag inte är jätteförtjust i. Jag brukar vara ganska trött på vintern och vill bara ha vår. Det syns också i mitt bildbibliotek, jag har inte varit alls så flitig med kameran. Det jag kunde konstatera att det blev en hel del fika och en hel del inomhusaktiviteter.

MARS

Månaden då både jag, Rasmus och vår vän Rasmus fyller år så denna månad blev det många kalas. Roligaste kalaset var det vår vän Rasmus hade, en födelsedagsbrunch som höll på långt in på natten. De bilderna vågar jag dock inte visa här. 😉 Förutom kalas hade vi även tårprovning inför vårt bröllop vilket också är ett fint minne.

APRIL

Höjdpunkterna i april är utan tvekan vår vän Mias 40-årsfest med peruktema. Samma tema som hon hade när hon fyllde 3o. En så galet rolig fest på alla sätt och vis, som jag skrattade OCH dansade den kvällen. Även våra vardagsmiddagar med vänner är något jag minns med värme.

MAJ

Älskade, älskade maj…vilken toppenmånad. Först åkte jag och tjejerna till Peking för att hälsa på Tobias och Henrik och vilken resa det blev. Hade ganska låga förväntningar på Peking men oj så den staden överraskade mig. Tobbe hade styrt upp allt så otroligt bra…goda middagar, en blöt utekväll, promenad på Kinesiska muren, Himmelska fridens torg, shopping…ja, denna resa innehöll verkligen allt och lite till.


Som om inte resan vore nog så blev jag denna månad också kidnappad inför min möhippa. Blir alldeles tårögd när jag tänker tillbaka på den där morgonen när syster drog ut mig på promenad, en promenad som avslutades med en båttur till alla mina fantastiska vänner. Denna dag och natt kommer jag att bära med mig för alltid, bästa möhippan fick jag!

JUNI

Älskade juni, är extra förtjust i denna månad då den är starten på sommaren och man har allt härligt framför sig. Även denna månad innehöll mycket häng med våra vänner men också en tripp till Kolmården.

 Jag och Rasmus tog med oss Noah och mina syskonbarn Alfred och Alma och körde en heldag på Kolmården. En sådan lyckad dag på alla sätt och vis. En tur ner till farfars sommarstuga på Västkusten hann Rasmus och Noah också med medan jag var kvar i stan och jobbade. Och en sväng till Skansen får jag ju inte glömma!
JULI

Den absolut bästa månaden på hela 2016, månaden då jag blev fru Brelid. Alltså vårt bröllop är bland det finaste jag upplevt och jag är så otroligt tacksam för hela helgen i juli då vi tillsammans med våra vänner och våra familjer firade min och Rasmus kärlek.Sen får vi inte glömma Noahs födelsedag som vi firade hos vänner i Varberg. Ett sådant skönt avbrott att få komma till dem precis innan bröllopet och få en paus från allt bröllopsbestyr.AUGUSTI

Bröllopsresan till Italien med extra allt…helt klart höjdpunkten i augusti. Ställena vi besökte, hotellen vi bodde på, maten vi åt…allt var verkligen värdsklass. Och så att få uppleva allt detta tillsammans med min stora kärlek efter att tillsammans upplevt kärleksruset i samband med vårt bröllop. Ja, det kunde ju inte bli annat än succé.

SEPTEMBER

Månaden då jag vågade göra en förändring och klippa luggen igen. Heja mig som annars är ganska rädd för förändring. Förutom denna förändring så gjorde jag och lilla familjen en del utflykter tillsammans, bland annat till Nyckelviken och Rosenhill.
OKTOBER

Två härliga resor gjorde jag denna månad. En ner till Skåne tillsammans med Claudia och Angelica som gav mig så otroligt mycket positiv energi. Som vi åt, skrattade och åt lite till. Gillar verkligen dessa två otroligt mycket så det är synd att man inte ses oftare.


Min andra resa gick till Frankrike tillsammans med min kollega (eller nu är vi fd kollegor) Johanna och hela hennes tjejgäng. Så typiskt min Johanna att utan att blinka bjuda med mig, så otroligt varm och generös. Är så glad att vi lärt känna varandra, en otroligt fin vän som alltid, alltid finns där oavsett vad.NOVEMBER

November blev en dyster månad för mig för det var den månaden som jag slutade min anställning på Åhléns. Så här tycker jag en bild på mig och Johanna passar bra. Inte för att det är något dystert med oss men för att vi lärde känna varandra på Åhléns när jag började där 2012. Då fanns hon där som en trygg hamn och guidade mig genom vad jag då tyckte var en djungel.DECEMBER

Oj, här finns det många fina minnen…Noahs första Luciatåg med sin förskola, min resa till Åre och Vinterbalen med Johan och jul och nyår hos syster med familj då vi verkligen skrattade ut det gamla året och skrattade in det nya. Spelet Just Dance kan jag verkligen rekommendera om du vill ha dig ett gott skratt och samtidigt få lite träning. :)
Ja, det var 2016. Nu ska jag samla på mig fina och härliga minnen för 2017. Jag börjar med min och Rasmus hotellnatt. :)
Kram, J

 


Annons

Kommentarer


  1. Såna härliga bilder och text :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *