VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tjohooo…vårresa bokad!

Hurra vad jag är glad för nu har vi bokat resa till New York! Den 24 mars sätter vi oss på planet och drar till The Big Apple. Trodde först inte att vi skulle lyckas få ihop det med tanke på barnvakter och så men nu är allt löst och vi har äntligen bokat. Det blir alltså bara jag och Rasmus som åker. Noah får vara hemma och hålla ställningarna. :)

Både jag och Rasmus fyller år i mars, närmare bestämt den 27:e och 29:e så detta blir som en födelsedagspresent till oss. Så härligt att vi ska fira våra födelsedagar i New York. Jag min 39:e och Rasmus sin 28:e…hurra för oss! Än så länge har vi bara bokat resan men känner jag mig själv rätt är jag snart igång med att planera vad vi ska hitta på för bus på dagarna. Platser vi vill se, områden vi vill strosa runt i och restauranger vi vill äta på. 

Jag pluggade ju i New York ett halvår så ett måste för mig är att gå förbi min gamla lägenhet där jag bodde tillsammans med några av mina klasskompisar. Bland annat min Tobbe, Tobbe som var min bridesman när jag gifte mig. Undrar om den finns kvar…eller finns kvar gör den nog men den kanske ser lite annorlunda ut. Hur som en ”walk down menory lane” är ett måste. 

Det ska verkligen bli så roligt att göra denna resa med Rasmus. Jag är helt övertygad om att han kommer att älska New York. Det är något speciellt med den staden, så är det bara. Har du kanske tips på saker vi inte får missa? Kanske någon härlig bar där vi bara måste stanna för en drink? Eller någon restaurang som har gudomligt god mat? Frukostställen, har du tips på härliga frukostställen vill jag ha namnen på dem…älskar goda frukostar!

Jag är verkligen så himla glad över att vi fick ihop detta. Vi har gjort några försök till att få till denna resa men något har alltid kommit i mellan. Men inte denna gång…hurra för det!

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Linda 7 januari, 2017 on 07:20 Svara

  Hej!

  Vad härligt med en New York resa! Det är mitt absoluta favoritställe att resa till. Helt underbar stad. Har du varit på ”Le pain quotidien”? Annars måste ni gå dit och äta frukost och stället finns på lite olika ställen runt om i New York! På ”The Mercer kitchen” åt jag den godaste yoghurt-berry-granola jag någonsin ätit, men det var två år sedan så vet inte hur det är där nu.

  Lycka till med planerna :-)

  Kram

  • jessicaolers 8 januari, 2017 on 19:14 Svara

   Vi ser så mycket fram emot denna resa Linda! :) Jag har inte varit på ställena du nämner men då kanske jag ska skriva upp dem på vår lista. Alltid bra att ha ett gäng restauranger som man fått rekommenderade. Tack för det! :) Kram, J

 2. Semmelmamman 7 januari, 2017 on 09:42 Svara

  Så underbart för er. Kram 💕

  • jessicaolers 8 januari, 2017 on 19:14 Svara

   Men eller hur Jessica, jag är så glad! :) Kram

 3. Maggis 7 januari, 2017 on 15:58 Svara

  9/11 Memorial museum. Boka en guidad tur och efter det kan man titta run själv.

  • jessicaolers 8 januari, 2017 on 19:16 Svara

   Åh, det låter som något jag vill göra Maggis! Jag var ju där den 11 september och såg tornen rasa så ett besök på detta museum känns som ett måste. Kram

 4. frida 8 januari, 2017 on 13:44 Svara

  Hej Jessica,
  måste bara fråga vart din fina tröja från detta blogginlägg kommer ifrån?
  http://blogg.alltforforaldrar.se/jessicaolers/2016/11/20/lyxig-frukost-med-josef-frank/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *