VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En dag kvar…

En dag kvar tills jag och Rasmus checkar in på hotell och som jag längtar. Ska bli extra roligt att bo på Haymarket för att jag hört så mycket gott om det men också för att arkitektbyrån där Rasmus jobbar är de som ritat hotellet. Misstänker att han kommer att spana in varenda vrå. :)

Vi har inte ännu bestämt vad vi ska göra utan ska försöka ta det lite som vi känner. När man blir ”ledig” är det så mycket man vill klämma in men jag ska försöka att inte stressa upp mig över det. Vi hade en tanke på att gå och se en dagsbio för det var verkligen längesen Rasmus och jag var på bio tillsammans. Jag älskar verkligen bio så blir det det blir jag glad. Sen vill vi ju så klart hinna med att njuta av hotellet. Mysa i hotellbaren, kanske ta en god fika på Gretas och så klart hänga på vårt rum. 


Och så ska vi ju äta middag också. Var vet vi inte än. Jag har dock fått många bra tips från er så något härligt ställe blir det även om jag ibland kan tycka det är megamysigt att beställa room service. :) Nu slog det mig att sist vi tog in på hotell i vår egen stad var innan sommaren när vårt mission var att göra bordsplaceringen till vårt bröllop. Fina, fina minnen…

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Åh så underbart :D. Hoppas ni får njuta i massor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *