VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Here we go again…

Så ledsen men tror du inte att jag fick ett nytt migränanfall idag…så galet orättvist! Tyckte att jag tog det lugnt och var rädd om mig men tydligen inte tillräckligt. Precis när jag stod i duschen började flimret och jag fick panik. Hur stora är oddsen att jag ska få migrän två dagar i rad? Det har hänt men det var längesen. Fram tills idag vill säga. Nu är jag livrädd att den ska komma i morgon igen men jag försöker att inte tänka på det. Tänker att det blir värre då…

Precis som igår så började anfallet med att jag fick synbortfall. Försökte först ignorera dem då jag inte ville spendera ytterligare en dag i sängen med jordens huvudvärk men fick se mig besegrad. Tog snabbt en tablett och fick för andra dagen i rad ringa hem Rasmus som var ute och träffade sin kompis Axel. Stackaren! Så trist när han äntligen får till en date med sin gamla klasskompis och då blir jag sjuk…igen. Dålig timing! Nu hoppas jag dock att jag får hålla mig frisk i helgen när vi ska på date. Hur tråkigt vore det inte om jag ligger helt utslagen på hotellet nu när vi äntligen ska iväg och få lite kvalitetstid tillsammans? Nä, det får ju bara inte hända!

Alltid när jag får migrän försöker jag lokalisera vad det kan vara som orsakade anfallet men tycker alltid att det är så svårt. Känner mig inte särskilt stressad eller så kanske jag är det undermedvetet, jag vet inte. Det jag dock vet är att jag slarvat med maten på sistone så det kan nog vara en av orsakerna denna gång. Måste verkligen skärpa mig med det, äta regelbundet så att jag och min kropp mår bra. Kommer vara lättare nu när R är hemma eftersom han är väldigt bra på att äta dagens alla mål och kan slänga ihop en god rätt på typ ingenting. Min älskade man! ❤

Nu ska jag fortsätta vila lite för som alltid så har jag lite känningar kvar. Inte alls som mitt under anfallet men jag vågar inte riskera ett nytt anfall.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Tobbe K 5 januari, 2017 on 21:49 Svara

  Jag håller så klart tummarna för att du är helt frisk igen i morgon. Sköt om dig!
  kram T.

  • jessicaolers 6 januari, 2017 on 20:48 Svara

   Tusen tack Tomme, det verkar som dina tummar gjorde susen! ❤ Kram, J

 2. J 5 januari, 2017 on 22:03 Svara

  Fy, stackars dig! Hoppas verkligen det var sista migränanfallet nu! Kan det hänga ihop med menscykeln? Jag har bara haft migrän två ggr i mitt liv typ.. Sist var det precis innan mensen och det var vidrigt.. Har ganska ofta huvudvärk veckan innan mens men brukar ta tablett när jag känner av det för är så rädd att bli riktigt dålig. Jag håller tummarna att du och R får en riktigt mysig hotellhelg utan någon migrän!

  • jessicaolers 6 januari, 2017 on 20:50 Svara

   Tack för tips J, så kan det mycket väl vara. Ska ha lite bättre koll på min cykel från och med nu och se om det har något samband. Hoppas inte för klarar inte av att ha dessa anfall en gång i månaden. 😎 Tack för tummarna, så galet trist om jag blir dålig när vi är borta. Det får INTE hända! Kram, J

 3. Stina 6 januari, 2017 on 10:23 Svara

  Nä fy!!! Hoppas att du slipper fler nu. Krya på dig! ❤❤❤

 4. vita_margarita 6 januari, 2017 on 16:22 Svara

  Jag fick betablockerare för min migrän. Det hjälpte.

  • jessicaolers 6 januari, 2017 on 20:57 Svara

   Åh, det ska jag kolla upp…vad som helst som gör att jag kan slippa dessa vidriga anfall är värda att testa. Kram, J

 5. Jessica 6 januari, 2017 on 19:22 Svara

  Efter jag fick barn hade jag migrän en gång i veckan (hade några gånger om året innan dess). Min börjar också med synbortfall. Till sist sökte jag hjälp och har nu ätit betablockerare i förebyggande syfte i några år. Har några anfall om året nu istället för ett i veckan, samt att de är lindrigare. Vet inte vad du äter för tabletter men tycker Sumatriptan är överlägset bäst av de jag testat. Hoppas du slipper migrän imorgon! / Jessica

  • jessicaolers 6 januari, 2017 on 21:10 Svara

   Tack för tips Jessica, en av mina andra läsare har också blivit hjälpt med betablockerare så det måste jag kolla upp. Vad som helst som gör att jag slipper detta är värt att testa. Annars äter jag Sumatriptan så fort jag får minsta känning. Blir så trött av dem och det är skönt, att få somna bort från det onda. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *