VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyårsafton 2016…

Hej fina du och gott nytt år! Hoppas du hade en härlig nyårsafton, det hade jag. Planen var ju att vi skulle fira nyår uppe i Sälen men den planen ändrades. Eftersom Noah inte var helt 100 kändes det sådär att dra med honom på en fyrarätters supé. Det skulle inte blivit bra för någon av oss så istället för det så åkte vi tillbaka till Stockholm och firade in det nya året med min syster och hennes familj. Så mycket enklare att vara hemma med Noah där han kunde leka med sina kusiner och vi inte behövde springa efter honom. Och du vet ju, ofta är enkelt bra. Särskilt när man har barn.



Vi fick verkligen ett lyckat avslut på 2016 och en härlig start på 2017. Vi åt så mycket gott och jag var proppmätt redan efter förrätten men då tog vi en paus och körde världens roligaste spel, Just Dance. Ett spel där man ska härma en figur på TV:n och den som härmar bäst vinner. Alltså jag skrattade så mycket så jag nästan kissade på mig. Systers man körde verkligen all in så han var tvungen att byta om två gånger. Till slut stod han i shorts och t-shirt. ?


Efter dans och skratt fortsatte vi äta och så här såg hela vår meny ut; till förrätt åt vi gratinerad hummer och löjromstoast. Två favoriter som jag älskar! Till varmrätt blev det helstekt oxfilé men världens godaste risotto, sparris och stekta skogschampinjoner. Och sedan avslutade vi det hela med en galet god chokladmousse som syster förberett dagen innan. Allt var verkligen så gott och jag önskar att jag hade orkat äta mer av allt. Misstänker att det tog stopp för att jag åt lite för mycket av tilltugget innan middagen, bland annat  lantchips toppade med löjrom, gräddfil och lite gräslök, världens godaste och enklaste tilltugg. ?


Noah höll sig vaken med några utbrott på vägen. Vet inte riktigt vad det är med honom men något är det för han är inte riktigt sig själv min lilla älskling. 23.20 däckade han dock med mig vid sin sida. Mycket viktigt för honom att det är jag som lägger så så får det vara nu. När han väl somnat (tog typ en minut) smög jag upp till de andra. Fredrik och Alfred drog iväg till bron för att från första parkett kunna skåla in det nya året men vi andra nöjde oss med balkongen och det var ingen dålig plats minsann. 


Tänk att det nu är nytt år…2017. Jag hoppas så att det blir ett bra år fyllt med härligheter och en massa glädje. Tänkte sätta ihop en lista för 2017 som jag ska dela med mig av till dig men den får bli ett eget inlägg.


Kram, J


Kommentarer


  1. Semmelmamman 2 januari, 2017 on 12:05 Svara

    Gott nytt 2017. ?

  2. Så härligt ni verkar ha haft det 🙂

    • jessicaolers 3 januari, 2017 on 23:40 Svara

      Det var verkligen superhärligt Madde. Hoppas du också hade det bra! Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *