VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mål och önskemål för 2017…

Hej,

Tänkte att jag också ska ge mig på en lista med mål och önskemål för 2017. Saker som jag vill göra mer av, mindre av, bli bättre på…ja, du vet. En lista för att hjälpa mig att få ett grymt bra 2017. So here we go!

Rensa ut gammalt skräp som jag inte använder eller behöver. Tänker att det är ett ypperligt tillfälle att göra det nu när vi flyttar i februari. Misstänker att jag har en hel del uppe på vinden som jag glömt bort att jag har. Allt sådant ska bort, bort, bort.

Minst en gång i veckan laga en maträtt efter nytt recept. Nu får det vara nog med samma gamla maträtter, mer variation vill jag ha.

Träna minst två gånger i veckan. Två gånger är inte jättemånga gånger så det vill och borde jag hinna med. Gärna tre men jag sätter två så slipper jag bli besviken på mig själv om det är så att det inte funkar.

Bli mer spontan! Åh vad jag önskar att jag inte alltid behövde planera allt i minsta detalj utan bara kunde ”go with the flow”.

Bli bättre på att laga mer mat hemma. Göra veckomatsedel så att det blir enkelt. På senaste tiden har vi varit värdelösa på detta och då blir det som så att man äter sämre och kör mycket hämtmat. Inte bra för varken hälsan eller plånboken.

Åka och hälsa på min bror och hans familj i Köpenhamn minst två gånger under 2017. Jag blir ju faster nu i januari och vill lära känna den lilla krabaten och spendera mer tid med min bror så klart.

XXXXXX

Lägga mindre tid på min iPhone. Alldeles för mycket tid går åt till den vilket känns både osunt och slöseri med tid.

Läsa mer böcker. Jag som älskar att läsa har på senaste tiden blivit helt värdelös på det. Misstänker att det är min telefons fel men nu ska det bli ändring på det. Minst åtta böcker ska jag läsa under 2017.

Åka till New York med Rasmus. Han har inte varit där och jag har inte varit där på många år så denna resa hoppas jag att vi får till under våren.

Bli mindre pedant. Denna punkt är riktigt svår eftersom jag hatar när det är stökigt runt omkring mig. Känner att detta kontrollbehov gällande städning inte är bra för mig och skapar många konflikter mellan mig och Rasmus.

Gå på massage eller besöka naprapat en gång i månaden så att jag slipper dras med ont i nacke och rygg. I perioder är jag så duktig men alltid, alltid prioriterar jag bort det så fort smärtan är över. Inte ok!

Leva mer i nuet och inte oroa mig för saker som jag inte kan påverka eller ändra på.

Våga säga nej till saker som inte känns 100 för mig.

Vara snällare mot mig själv, sänka kraven jag har och verkligen känna att jag är bra som jag är.

Ta upp planen jag och R hade när vi fick Noah, att fyra gånger om året ta in på hotell bara han och jag. Vi börjar i helgen när vi checkar in på Haymarket. Längtar så galet mycket!

Ganska många punkter blev det och jag hade säkert kunna lägga till några fler men dessa får räcka. Jag hoppas så att jag och min familj får ett fantastiskt 2017 med mycket skratt, massor av kärlek och en hel del umgänge med våra vänner och våra familjer. En och annan resa hoppas jag också att vi kommer iväg på. Som ni ser är en punkt än så länge hemlig, den behåller jag för mig själv ett tag men lovar att dela med mig av den när jag känner mig redo.

Önskar dig allt det bästa under 2017.

Kram, J

 


Annons