VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobbig vecka framför mig…

Hej!

Nu är vi hemma i Stockholm igen och efter att ha letat parkering i 40 minuter har jag äntligen landat hemma. Rasmus är iväg och handlar mat för veckan och något till oss att äta ikväll. Orkar inte laga mat så det får bli take away. Tycker om att preppa på söndagar, allt för att underlätta veckan som kommer.

Just denna vecka har jag en ganska jobbig vecka framför mig och just nu önskar jag att den redan var förbi. Under veckan som kommer kommer jag att få svar på något som hängt över mig ett tag men som jag inte velat prata om här i bloggen. En ganska betydelsefull sak så ni får hålla tummarna för mig, att allt går bra och blir som jag önskar. Lovar att berätta för er vad det gäller men just nu vill jag inte säga mer än så här.

Till veckan ska vi även fota vår lägenhet som ska ut till försäljning i november. Även om det känns roligt så är det en hel del fix som ska göras innan bilderna kan tas och just nu känns det så där. Vet att det kommer att bli bra men önskar att allt redan var piffat och klart. Vår vän Rasmus som är superduktig på inredning ska hjälpa oss att få till den perfekta looken. Egentligen är det inte så mycket som ska göras…rensa undan lite saker (främst Noahs saker) och sedan mysa till det med nya kuddar och lite annat fint. Det ska bli så roligt att se bilderna när de är klara och självklart kommer jag visa dem här i bloggen. 

För att det ska kännas lite lättare i veckan har jag bokat in en skön ansiktsbehandling hos härliga Maria på Bymani STHLM och denna gång blir det bara 100% mys. Ingen Dermapen med andra ord. 🙂 Jag har även bokat in en manikyr på Visage för att pigga upp denna tunga vecka. Tror att jag ska köra på permanent lack efter att ha kört vanligt nu ett tag. Mina naglar blev ju så sköra efter bröllopet men nu känns det som att de klarar av gellack igen. Hoppas för tycker det är så skönt när lacket sitter i någon vecka.

Önskar dig en fin söndagkväll! Nu ska jag äta och mysa ner mig i soffan.

Kram, J


Kommentarer


  1. Stina 23 oktober, 2016 on 21:41 Svara

    Håller tummar och tår och önskar dig en fin söndagskväll med. Kram ❤

  2. Hoppas att det som hänger över dig blir bra 🙂

    • jessicaolers 23 oktober, 2016 on 21:53 Svara

      Åh, det hoppas jag med Madde! Kram

    • jessicaolers 24 oktober, 2016 on 14:06 Svara

      Det hoppas jag med Madde, tack för pepp! Kram

  3. Semmelmamman 23 oktober, 2016 on 21:47 Svara

    Lycka till. Det kommer bli en kanonvecka ska du se. Kram

  4. Fotograf Nina Jarlholt 23 oktober, 2016 on 22:36 Svara

    Fina Jessica, jag skall tänka på dig och skickar lite mental pepp, ro och mod så skall du se att veckan snart är över.
    Ibland får man ta en dag i sänder,
    inte låta hjärnan spinna på med planering och förväntningar som tillsammans känns övermäktigt.
    Kram till dig och dina killar!

    • jessicaolers 24 oktober, 2016 on 14:05 Svara

      Tack fina, kloka du…du kommer alltid med så bra råd och sprider verkligen ett lugn. Kram och tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *