VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagsmys!

Igår hade vi en mysig dag tillsammans ute på Rosenhill på Ekerö. Jag har varit där en gång tidigare men då med mina tjejkompisar. Det måste ha varit innan jag träffade Rasmus tror jag. Men nu var jag alltså där med mina killar på en miniutflykt. Mysigt! Rosenhill ligger verkligen supervackert mitt ute i naturen omgivet av skog. När vi kom var det dock helt galet mycket folk så vi fick stå länge i kö för att beställa mat. Trist när man är vrålhungrig men så är det när man väljer ett poppis ställe. 


Vi lyckades dock få ett bord och sedan var det bara att vänta, vänta och vänta lite till. Precis när maten kom in och vi skulle börja äta vaknade så klart Noah. Han var dock lugn och satt hos mig en stund och pillade med chokladboll, mandarin och kex så att vi kunde äta vår lunch. Jag hade beställt en pasta men den var slut så istället blev det en sallad. Jag blev först lite besviken eftersom jag inte brukar bli ordentligt mätt på enbart sallad men det hade jag inte behövt oroa mig för. Salladen var superod och lagom mättande vilket var perfekt eftersom jag skulle få plats med en morotskaka också. Den blev jag dock lite besviken på men den slank ändå ner.


Efter lunch och fika gick vi på upptäcktsfärd och hittade både kattungar, en traktor och ett gäng hönor. Noah älskar ju traktorer så ni förstår ju hans lycka när han fick sitta och köra den alldeles själv. Mindre glad blev han dock när han insåg att han inte fick sitta där hela dagen. 


Jag kan verkligen rekommendera en utflykt till Rosenhill men man måste vara beredd på mycket folk. Kanske planera lite bättre än vad vi gjorde, att komma dit precis vid lunchtid kanske man ska undvika om man kan. 🙂

Kram, J ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *