VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Klänningen och buketten!

Är  fortfarande helt tagen av förra helgen och vårt bröllop. Går fortfarande på små rosa moln med ett leende på läppar och börjar gråta lite titt som tätt när jag tänker på allt fint vi fått uppleva. Älskar nedan bild på mig och Rasmus tillsammans med våra tärnor och best mens, så mycket glädje och kärlek. ❤️ Bilden är tagen innan vigseln då vår fotograf Nina fotade några av våra bilder. 


Jag kan ju börja med min klänning som min Valerie (tillsammans med mig måste jag ändå säga) gjorde. Den blev precis så som jag hade sett framför mig och jag är så nöjd. Helt i spets med bar rygg och vidd i kjolen. Gillar detaljen i framstycket som är bar men ändå klädd. Den lilla ärmen…det lilla släpet…ja, jag verkligen älskar den och kände mig så fin i den. Valerie specialgjorda den till mig men eftersom den blev så himla fin kommer den att finnas med i nästa brudkollektion. Så himla roligt och jag känner mig så stolt! Även mina tärnor (alla utom min älskade vän Tobias) bar klänningar från Valerie, även de i spets.Är också väldigt nöjd med min och tärnornas buketter. Eller, alla blommor som vi beställde från Orangeri Fägring i Lidköping var så himla fina. Vi hade ju en tanke när vi började spåna och precis så som vi hade tänkt blev det. Alla blommor gick i lite dovare pastellfärger och de passade perfekt med vår övriga dekoration och ladan i sig. Och med min klänning så klart! Förutom buketter till mig och tärnorna hade vi även blommor och buketter i kyrkan och sedan blommor till middagsborden. Allt var verkligen så himla fint! 


Kram!


Annons

Kommentarer


 1. Maria 8 augusti, 2016 on 19:59 Svara

  Jag brukar aldrig kommentera men herregud vilken bukett!! Det är nog den vackraste jag sett på flera år! Cred till floristen som gjort den! Klänningen är också jättefin!

  • jessicaolers 8 augusti, 2016 on 23:16 Svara

   Tusen tack Maria, buketten blev verkligen så som jag hade sett framför mig…jag älskar den! Kram

 2. Åsa 8 augusti, 2016 on 20:44 Svara

  Oh så fantastiska bilder, man ser verkligen att kärleken lyser! Ni alla är så himla fina alltså! Men du måste ju berätta vilka alla är, Valerie och din syster har du skrivit om, ja och Andreas, men de andra vore kul att veta och varför ni valde just de:) Kram

  • jessicaolers 8 augusti, 2016 on 23:14 Svara

   Tack Åsa! De på Rasmus sida är hans syster Sigrid och hans barndomskompisar Axel och Viktor. Har tidigare skrivit om varför jag valde mina tärnor men har så dålig wi-fi här i Toscana. Men om du söker i gamla inlägg borde du hitta det. :) Kram

 3. Mikaela 8 augusti, 2016 on 22:27 Svara

  Herre gud så fint allt är.Förstår att du blir rörd när du tänker på det.Du verkar vara en sån fin person och förtjänar all lycka!
  Kram

  • jessicaolers 8 augusti, 2016 on 23:15 Svara

   Fina fina du Mikaela, tusen tack! ❤️ Kram

 4. Åsa 9 augusti, 2016 on 10:54 Svara

  Jag var lite otydlig där, menade att Valerie och din syster vet jag varför du valt, det var mer personerna till höger om Rasmus som jag inte visste ngt om:) Hur som helst så är det ett jättefint foto, Rasmus blick mot dig är så fin!

  • jessicaolers 9 augusti, 2016 on 11:30 Svara

   Ah, då är jag med Åsa. :) Tycker också om fotot, mycket glädje, kärlek och en hel del nervositet i den bilden. Kram

 5. Kristin/onlyfemale 9 augusti, 2016 on 18:00 Svara

  Men Gud sååå fina!!

  Stort grattis och önskar er all lycka och kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *