VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunch och hundmys

Idag har vi haft en lugn morgon. Älskar när man kan äta en lång frukost och slippa stressa. Idag var dessutom Rasmus ledig från pluggandet vilket gjorde det ännu mysigare.

Vi hade bestämt med några vänner att mötas upp i botaniska trädgården för promenad och lunch. De har nämligen köpt en liten hund som de fick hem igår. En svart mellanpudel som heter Fiffi. Det lustiga är att jag hemma har några vänner som också har en pudel, en svart toypudel som även den heter Fiffi. 🙂 

Den här hunden var 5 år och hade bott hos ett äldre par som inte längre klarade av att ha henne så de hade lämnat in henne till ett sådant hundhem där man försöker hitta ett nytt hem till ”familjelösa” hundar. Så fint att det finns människor med stora hjärtan som engagerar sig så i djurens liv och ser till att de får ett bra och värdigt liv. Och Fiffi kunde inte kommit till en bättre familj, tjejerna är överlyckliga och jättefina med henne så hos dem kommer hon att få det bra!

 

I väntan på våra vänner…

  

Så fin skylt på parkbänken! Hoppas jag oxh R också får så många år tillsammans…

    

Fiffi och Isabella.

  

Noah myser hos Johanna, lilla tjejtjusaren!

  
  

I Botaniska kan man åka ”gondol” och låtsas att man är i Venedig.

  

Sjukt fina killar jag har, lyllos mig!

 
 

En drake lyckades vi möta i trädgården…


Efter lunch, umgänge och promenad åkte jag och min lilla familj in till stan. Vi hade sett att det skulle vara ”latin fiesta” och tyckte det lät härligt. Såg framför mig hur de skulle spela latino musik (som jag älskar), dansa på gatorna och sälja typisk latinamerikans mat från food trucks men tyvärr var det inget sådant så vi fick snopet åka hem igen.

Så nu är vi hemma och förbereder oss för söndagsmyset. Rasmus ska laga fyllda paprikor och vi har köpt hem världens godaste muffins som vi ska smaska i oss tillsammans med dipp och grönsaker senare ikväll. Rasmus var lite besviken på fredagsmyset så ikväll ska vi göra det ordentligt så att han inte har något att klaga på. 🙂

Hoppas du får en fin söndag!

Kram


Kommentarer


  1. Jossan 11 oktober, 2015 on 20:08 Svara

    Hej!

    Vilken härlig söndag ni verkar ha haft! Min dag har också varit toppen förutom en hel del svett som rann utmed min rygg och då hade jag inte tränat, hihihi. (Orsaken kommer i bloggen imorgon men jag kan säga att jag var en stressad mamma)

    Jag tycker det är superroligt att läsa om eran vardag i Australien.
    Varifrån Dalarna kommer du? Jag bor numera i Hofors men är egentligen från Västerbotten.
    Kram Jossan

    • jessicaolers 12 oktober, 2015 on 03:05 Svara

      Det var verkligen en mysig dag! Din dag låter spännande, ska gå in och kolla din blogg och se vad orsaken var till din svettiga rygg. 🙂 Kul att du gillar min blogg, det gör mig verkligen glad. Jag kommer från Borlänge i Dalarna men flyttade därifrån 99. Kram

  2. Birgitta Gunnarsson 12 oktober, 2015 on 15:00 Svara

    Jag blir mer och mer förtjust i den där parken, den verkar otroligt vacker. Tänk att få gå runt där, men jag är glad för alla vackra bilder du lägger ut.
    Och jag är så glad att Fiffi har fått en nytt underbart hem, inget gör mig lyckligare, än när hundar som sitter på hundhem får en ny familj som kan ge dem kärlek.

  3. Birgitta Gunnarsson 12 oktober, 2015 on 15:00 Svara

    Jag blir mer och mer förtjust i den där parken, den verkar otroligt vacker. Tänk att få gå runt där, men jag är glad för alla vackra bilder du lägger ut.
    Och jag är så glad att Fiffi har fått en nytt underbart hem, inget gör mig lyckligare, än när hundar som sitter på hundhem får en ny familj som kan ge dem kärlek.

    • jessicaolers 13 oktober, 2015 on 07:34 Svara

      Det är den Birgitta. Jag älskar den och kommer sakna den så mycket när vi åker hem. Visst är det bra med adoption av övergivna hundar. Och Fiffi kan skatta sig lycklig som kommit till ett så fint hem. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *