VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag vågade!

Känner mig så modig, jag gjorde det…jag klippte luggen! Jag som är största fegisen gick in på en frisörsalong, visade bilden och frågade om de trodde det var en bra idé. 

Han jag pratade med var grymt duktig. Han var helt ärlig med mig och sa att jag skulle få jobba med det mycket eftersom jag har en stark virvel just i luggen men om jag var beredd att göra det då tyckte han jag skulle köra.

Här blev jag till och med förvånad själv när jag hör mig säga; vi kör! Frisören svarar ”I like your attitude, let’s do it” och så börjar han ta fram sax och borstar. Erkänner att jag blev lite nervös, trodde ju jag skulle få boka in en tid och komma tillbaka men icke, vi skulle göra det där och då. Kanske lika bra annars hade jag kanske hunnit ångra mig. 

   
  

Bästa frisören Hermiz in action.

  
    
    

Voila, slutresultatet!

Ja, så så blev det. Han klippte av mig håret och jag blev med lugg och känner mig så nöjd! Precis vad jag behövde, en lagom stor förändring.

Nu ska jag ut med tjejerna och ta en drink på The Loui bar.

Kram!


Kommentarer


  1. La Madre ♡ 6 augusti, 2015 on 10:26 Svara

    Så fint, du passar väldigt bra i lugg och även i den höga tofsen som det ser ut att vara på sista bilderna inne hos frisören. jättefint!!

    • jessicaolers 10 augusti, 2015 on 02:35 Svara

      Tack snälla! 🙂

  2. Åsa 6 augusti, 2015 on 22:16 Svara

    Supersnyggt! Vilket otroligt fint hår du har, kul att du vågade:) Jag velade hur länge som helst innan jag klippte lugg för ett par år sedan, trivdes några månader men sparat ut den nu. Vad roligt att Noah trivdes på öppna förskolan:))

    • jessicaolers 10 augusti, 2015 on 02:35 Svara

      Tack snälla Åsa! Nu blir det lugg för mig ett tag sen får vi se. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *