VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyxig tisdag

Idag har det varit lyxiga tisdagen för mig. Började med att träna i morse, spinning och sen core en halvtimme vardera. Har varit dålig på att träna det senaste året men känner att jag behöver komma igång igen. Ska sikta på två gånger i veckan så blir det en glad överraskning om jag hinner/orkar fler pass. Känner mig själv alltför väl så två gånger får bli bra. Är ingen träningsmänniska men vet ju att jag mår så mycket bättre när jag tränar.

Jag hade sedan länge bokat in en ansiktsbehandling som jag sett så mycket fram emot. Försöker att gå regelbundet men nu hade jag inte varit iväg sedan januari. Besökte ett nytt ställe (nytt för mig) i Liljeholmen som heter Harmony Beauty & Spa och valde deras ansiktsbehandling på 1 timme och 45 minuter, så fantastiskt härligt! Jag kommer garanterat att gå tillbaka dit när jag är hemma igen. Jättebra behandling och väldigt prisvärt. Tjejen som gjorde behandlingen hette Elvira och var verkligen så duktig.

Lite rödmosig efter behandlingen strosade jag sedan runt i lite butiker. Var på jakt efter en klänning från Lindex men den är tydligen slut överallt. Till slut ringde jag butiken i min hemstad och de hade en kvar och den var i min storlek, sådan tur! Lade undan den så går mamma dit och köper den och tar den med sig när hon kommer på besök i morgon. Den kommer passa perfekt i Australien när värmen kommer.

 

Så glad att jag hittade klänningen!

 

Älskar att läsa så det blev några böcker på shoppingrundan.

 

Körde sedan lunch på Vapiano. Älskar pasta så går ofta dit när jag vill ha något snabbt och enkelt. Uppskattar verkligen att bara få vara själv i några timmar. Även om jag älskar min familj och vill vara med dem så mycket som möjligt så behöver jag mina ensamtimmar då och då. Några timmar räcker dock, sen blir saknaden för stor.

Verkligen en lyxig tisdag enligt mig, ska unna mig detta lite oftare.

Kram, Jessica


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *