VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Överraskningskalas för syster

Igår hade vi överraskningskalas för min syster Claudia som fyller 40 i juli. Eftersom hon fyller mitt i semestern ställde vi till med kalas redan nu så att så många som möjligt kunde komma. Älskar att överraska och vi lyckades verkligen bra! Hon hade inte anat någonting och blev så chockad när hon kom hem från jobbet och hela huset var fyllt av vänner. Hon kunde inte riktigt ta in allt utan bara stod som förstenad och tittade på oss.

Vi blev dock lätt stressade när Claudias man mitt i all vår förberedelse får ett sms från syster om att hon sitter på bussen på väg hem. Hon som skulle jobba sent hade tydligen jobbat undan och ville hem till familjen. Vi sprang som yra höns i köket och försökte hitta på ”uppdrag” till henne för att sinka henne något. Det gick sådär så vi fick bara jobba snabbare och effektivare för att hinna klart med allt. Mina syskonbarn turades om att stå vakt och speja och till slut kom de springande och ropade att mamma var på ingång.

Vi tryckte alla in oss i köket och när hon kom in började vi sjunga, så roligt. Efter hand trillade fler och fler vänner in och det blev en lång kväll med mycket skratt, en del tårar och en massa gott att äta och dricka. Systers man Fredrik hade även satt ihop en tipspromenad om Claudia med bilder och allt, så kul! Ännu roligare var att jag vann…känner min älskade syster mycket väl, till och med bättre än hon själv eftersom hon svarade fel på i vilken stad hon är född.

Fredrik hade verkligen planerat allt i minsta detalj, så lyckat kalas! Är så tacksam för min fina familj och alla våra härliga vänner. ❤️

Här kommer lite bilder från kvällen…

Fina Tobbe fixar med jordgubbarna

 

Älskling och min systerdotter Alma hjälps åt i köket

 

 

Världens bästa syster

 


Älskar det här gänget!

 


Kommentarer


  1. Helena Lyth 30 juni, 2015 on 23:17 Svara

    Fina, fina Claudia! Hipp hipp 🙂

    KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *