Mitt namn är Jenny och min blogg handlar om mitt liv som hemma-mamma i Nashville. Jag är gift med min man Andrew, har sonen August 2 år & väntar en liten flicka i mitten på Juli. Här kommer du kunna läsa mycket om mammalivet, om USA, Eko-inspiration, Yoga, barnkläder & mycket annat. En väldigt blandad kompott med andra ord!

Värsta natten på länge

Jag hade ambitioner att skriva inlägg om graviditeten, fota August nya skor etc.
Fogettaboutit!
Herre min skapare vilken mardrömsnatt vi haft.
August vaknade runt halv 2 & skrek, gnällde, grät.. i 4 TIMMAR!
Otröstlig.
Stackars älskade krake.
Han fick allt han bad om men inte var han hungrig, vi låg tätt tätt intill honom & kramades & han kunde ändå inte somna om.
Bara grät & grät.. Helt förtvivlad.
Fy så hemskt.
Turligt nog sov kiddot längre i morse men vi går båda två runt som i en dimma nu på morgonen.
Jag ser ut som sju svåra år med jordens huvudvärk.
Nej det får bli en hemmadag.. Igen.
Jag är helt slut!DSC_6289
Saker som piggar upp lite. Fräscha snittblommor i alla vaser här hemma.

14 reaktioner på ”Värsta natten på länge

    1. Inte kul när dessa nätter/dagar kommer men vi är ju otroligt skonade vanligtvis så jag borde inte klaga SÅ mycket.. I morse tyckte jag dock att livet nästan var slut, haha. KRAM vännen <3

    1. Jag avskyr den där maktlösheten! Så hemskt jobbigt alltså!! Hua :/ Ja verkligen tur att Andrew är hemma. Han är en stor hjälp! <3

    1. Nej det är inte på min topp 1o lista precis. Hua!! Hoppas på en BRA natt i natt. Det skulle jag nog inte sagt.. haha. Aldrig jinxa eller hoppas högt!

    1. Nä han var liksom helt vaken & fullt medvetande :/ Undrar om han har ont som du säger.. men vart?? åååhhh.. Tänder? Magen? Växtvärk?? Blir tokig!

  1. Har ni kollat om August är allergisk mot något? Vår dotter var sjuk jätteofta, fick ofta ont i magen, kräktes ibland osv. Och de visade sig vara glutenintolerans!

    1. Alltså jag har verkligen funderat på det där! Vill så gärna testa då ca. allt han äter innehåller gluten. Har försökt ändra till andra alternativ lite smått så vi får se om det blir någon skillnad. Skönt att ni listade ut vad er dotter har!

      1. Ja gluten finns ju i de mesta och de ett himla bökande innan man lärt sig, nu mår hon som en prinsessa, glad pigg och ca en förkylning per år 🙂 hoppas han blir pigg snart ♡

        1. Ja det gör ju det. Måste läsa på mycket mer känner jag. Tur att vi har sådana himla bra utbud här på mat! Och tack för tips <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *