Mitt namn är Jenny och min blogg handlar om mitt liv som hemma-mamma i Nashville. Jag är gift med min man Andrew, har sonen August 2 år & väntar en liten flicka i mitten på Juli. Här kommer du kunna läsa mycket om mammalivet, om USA, Eko-inspiration, Yoga, barnkläder & mycket annat. En väldigt blandad kompott med andra ord!

Kaffe – a parents best friend

Vi tog oss till Starbucks så jag kunde köpa den största kaffen på menyn. Välbehövligt, minst sagt. Jag hjärta kaffe.
När vi kom hem busade vi med Mally på verandan & sedan tog vi oss en promenad så kiddot kunde somna.
August låg med stängda ögon hela promenaden men när vi kommer hem så slår han upp sina blå & tyckte tydligen vilan var över?!
Så nu har vi bråkats & brottats i en evighet för att somna om.
Jag vann tillslut & nu ligger han PÅ mig såklart.. Ska väl försöka rulla härifrån om en stund.
Passar på att läsa om det försvunna flygplanet & googla barnkläder/bebisprylar etc från svenska webshoppar.
Ofta är det mesta mycket billigare här, men ibland finns verkligen inte den stilen jag vill ha & då är det bra att ha en mamma som ständigt är på stand by för att handla in önskemål från sveariket, haha.
Jag har ganska länge gnällt på hur dåliga Svenska butiker är på rabattkoder etc.
Här har vi massor med stora sidor som slänger ut koder att handla för online/i butik & det är så himla behändigt att besöka dessa & ha en liten ”varning” på sina favvisar när det kommer ett kanonerbjudande så man kan planera sin shopping runt rea liksom. För man vet att det kommer ett erbjudande förr eller senare.
Blev så glad när jag fick ett mail ang. en ny svensk sida som heter Rabattkalas.
Så himla bra! Visste ni om den? Kanske är jag lite seg då jag inte alltid är så aktiv med att googla på svenska sidor.
Nu låter jag som världens snål-jöns, haha. Men det är ju sjukt tråkigt att betala fullpris om man inte behöver!
Ok. Nu ska jag rulla bort detta sovande barnet & värma lunch innan han vaknar av det höga kurret, haha.IMG_0953
Hej fejk-leende, gula tänder & Donald Trump-hår.. hahahha.

5 reaktioner på ”Kaffe – a parents best friend

    1. Det är nog samma, men de har väääldigt bra rea här då inte alltför många vet om hur otroligt bra polarns kvalitet är. Jag shoppar enbart på rean & man kan fynda något otroligt alltså! Skaljackor för 30 dollar, vinteroverall för 40! Sjukt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *