Sommaren 2014 blev jag mamma till en underbar son som föddes en månad tidigare än beräknat och med akut kejsarsnitt. Jag och mina två kärlekar bor i en lägenhet söder om Stockholm. I den här bloggen skriver jag om livet som nybliven mamma. Kontakt: jenny_andersson@live.com

Paus

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig för att ta en längre paus från bloggen. Anledningen är kort och gott att jag inte hinner lägga så mycket tid på bloggen som jag egentligen vill. Jag vill inte göra något halvhjärtat vilket det känts som att jag gjort den senaste månaden. Eller månaderna. Det är inte ett definitivt hej då men jag kan inte säga när jag kikar in här igen. Tack alla ni som tittar in här varje dag. Tack till alla som kommenterat och kommit med bra tips. Det har gjort mig extremt glad.

Med det sagt, hej då så länge. Gud, det var nästan lite jobbigt att skriva. Jag kanske kikar in här snarare än vad jag tror. So long, kära ni.

WeddingWedding-1

Meanwhile kan ni som sagt följa mig på instagram om ni vill. Bilderna ovan är från helgen då en av mina närmsta vänner gifte sig. 

3 thoughts on “Paus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.