Sommaren 2014 blev jag mamma till en underbar son som föddes en månad tidigare än beräknat och med akut kejsarsnitt. Jag och mina två kärlekar bor i en lägenhet söder om Stockholm. I den här bloggen skriver jag om livet som nybliven mamma. Kontakt: jenny_andersson@live.com

Instagram

Hej vänner, har haft en rätt hektisk dag och Willes nattning drog ut på tiden då han inte alls var på humör för att sova när vi vanligtvis lägger honom. Av den anledningen har jag inte kunnat ägna bloggen någon kärlek idag. Inser att det är svårare än jag trodde att rodda, blogg, jobb, bebi och familj samtidigt. Hoppas ni har överseende med att bloggen inte uppdateras lika frekvent som tidigare. Om ni vill får ni gärna följa mig på instagram. Försöker att inte lägga upp prick samma bilder där som här.

Vet ni vad jag ska göra nu? Soooova. Ja men jag vet! Pensionärsvarning på det, men det kan inte hjälpas. Om min kropp skriker sömn, ja då är inte jag den som sätter mig emot. Så, god natt kära ni.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 21.07.19

One thought on “Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.