Sommaren 2014 blev jag mamma till en underbar son som föddes en månad tidigare än beräknat och med akut kejsarsnitt. Jag och mina två kärlekar bor i en lägenhet söder om Stockholm. I den här bloggen skriver jag om livet som nybliven mamma. Kontakt: jenny_andersson@live.com

På besök i Jönköping

Morrn vänner, bredvid den här underbart goa mannen sitter jag just nu och smuttar på en kopp kaffe. Läser mess från Thomas som är på svensexa. Myser med min vän Suss katter som stryker omkring. Facebookar med Suss som sitter två meter ifrån mig för att inte väcka Wille. Det är faktiskt rätt mysigt.

Jag, Wille och Suss åkte ner till Jönköping igår efter jobbet. Till hennes bror som bor 20 minuter utanför. Jag ville ner och hälsa på mamma och då ville min vapendragare följa med. Hon kom med den goa idén att vi kunde bo här över helgen. Och det tackade jag inte nej till. 

Här ska vi ladda batterierna, umgås med nära och kära – och bara ha det gott. Wille har varit extremt gosig. Han har sprungit runt i huset och utforskat varenda hörn. Sen ville han vara nära och somnade på mig. 

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.