Sommaren 2014 blev jag mamma till en underbar son som föddes en månad tidigare än beräknat och med akut kejsarsnitt. Jag och mina två kärlekar bor i en lägenhet söder om Stockholm. I den här bloggen skriver jag om livet som nybliven mamma. Kontakt: jenny_andersson@live.com

Paus

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig för att ta en längre paus från bloggen. Anledningen är kort och gott att jag inte hinner lägga så mycket tid på bloggen som jag egentligen vill. Jag vill inte göra något halvhjärtat vilket det känts som att jag gjort den senaste månaden. Eller månaderna. Det är inte ett definitivt hej då men jag kan inte säga när jag kikar in här igen. Tack alla ni som tittar in här varje dag. Tack till alla som kommenterat och kommit med bra tips. Det har gjort mig extremt glad.

Med det sagt, hej då så länge. Gud, det var nästan lite jobbigt att skriva. Jag kanske kikar in här snarare än vad jag tror. So long, kära ni.

WeddingWedding-1

Meanwhile kan ni som sagt följa mig på instagram om ni vill. Bilderna ovan är från helgen då en av mina närmsta vänner gifte sig. 

Instagram

Hej vänner, har haft en rätt hektisk dag och Willes nattning drog ut på tiden då han inte alls var på humör för att sova när vi vanligtvis lägger honom. Av den anledningen har jag inte kunnat ägna bloggen någon kärlek idag. Inser att det är svårare än jag trodde att rodda, blogg, jobb, bebi och familj samtidigt. Hoppas ni har överseende med att bloggen inte uppdateras lika frekvent som tidigare. Om ni vill får ni gärna följa mig på instagram. Försöker att inte lägga upp prick samma bilder där som här.

Vet ni vad jag ska göra nu? Soooova. Ja men jag vet! Pensionärsvarning på det, men det kan inte hjälpas. Om min kropp skriker sömn, ja då är inte jag den som sätter mig emot. Så, god natt kära ni.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 21.07.19

På besök i Jönköping

Morrn vänner, bredvid den här underbart goa mannen sitter jag just nu och smuttar på en kopp kaffe. Läser mess från Thomas som är på svensexa. Myser med min vän Suss katter som stryker omkring. Facebookar med Suss som sitter två meter ifrån mig för att inte väcka Wille. Det är faktiskt rätt mysigt.

Jag, Wille och Suss åkte ner till Jönköping igår efter jobbet. Till hennes bror som bor 20 minuter utanför. Jag ville ner och hälsa på mamma och då ville min vapendragare följa med. Hon kom med den goa idén att vi kunde bo här över helgen. Och det tackade jag inte nej till. 

Här ska vi ladda batterierna, umgås med nära och kära – och bara ha det gott. Wille har varit extremt gosig. Han har sprungit runt i huset och utforskat varenda hörn. Sen ville han vara nära och somnade på mig.