VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1 år, 2 månader och 6 dagar.

Idag är Amélie 1år, 2 månader och exakt 6 dagar. Anledningen till den uteblivna uppdateringen kring Amélies återbesök och andra operation har helt enkelt varit brist på tid. Sedan augusti jobbar denna mamman 50%, Amélie sover knappt en timma om dagen och för varje dag som går hamnar vi längre och längre bort ifrån både tankar, oro och funderingar kring huvudformer eller operationer. Behovet av egen reflektion har blivit mindre. Inom kort tänkte jag sammanställa de sista bitarna och kanske paketera innehållet kring operationen på något annat sätt. Tänkte bara börja med att säga hej, allt har gått så bra och nu är vi verkligen på dem omtalade andra sidan.

/Jen


Annons

Kommentarer


 1. Isabell Hertzberg 2018-08-17 on 16:31 Svara

  Hej!
  Mitt namn är Isabell och jag är mamma till Rut, som under hösten ska genomgå en operation för Metopica Synostos. Jag vill bara säga tack för din blogg, som jag hittade i ett förvirrat googlande mitt under all oro som uppstått i samband med detta.

  Hoppas allting funkar bra för er nu och att er dotter inte har några kvarstående men (förutom ärret) av operationen.

  Din blogg är så fin! Tack.
  Allt gott,
  /Isabell Hertzberg

  • Jen 2018-08-23 on 08:06 Svara

   Hej Isabell!
   Så glad jag blir att du hittat till min lilla blogg och finner den användbar. Ni är i en tuff tid just nu men det är otroligt vad fort det går att vänja sig vid att vara på andra sidan. Oavsett vart ni opererar så kommer det gå super bra och er lilla Rut kommer visa sig vara så stark!

   Du får gärna höra av dig om du har några frågor eller funderingar eller bara vill prata med någon som varit i samma sits.

   Vi mår fint idag, ibland funderar man givetvis på vad återbesöken kommer handla om och hur framtiden blir men det verkar som att barnen lever på precis som vanligt och att det där ärret faktiskt är det enda som påminner om operationen. Stort lycka till, kirurgerna är proffs!

   Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ