VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Laddar upp med grön energi (avokado smoothie)

Avokado smoothie

Har börjat fundera ganska rejält på hur och när det faktiskt kommer dra igång – när kommer min kropp vilja förlösa sin bebis? Det finns ju ett antal tidpunkter på dagen då det inte känns helt optimalt att börja slåss med värkar. T.ex. innan frukost (hungern!), strax innan läggdags (tröttheten!), mellan middagarna (bristen på energi!) eller egentligen precis när som helst utan förvarning. Och om vi har förstått saken rätt så är det oftast precis just så som det drar igång, även om förvarningarna knackat på dörrn tidigare.

Tänker att det måste vara extra bra att fylla på med lite extra energi mellan måltiderna. Fruktsalladen och diverse varianter av smoothies har fått sig ett regält uppsving och gjort återkomst i mitt liv. Anledningen formuleras tid, argumentationen ovan samt rastlös behaglig energi. Bjuder med anledning av det senare på både bild och receptet på en favorit; avokado smoothie.

Ingredienser
1 banan
1 avokado
några dl mjölk (vanlig, kokos, mandel, havre eller liknande)
kokosflingor
en näve babyspenat

Mixa och njut – en smoothie full med grön energi och riktigt krämig smarrighet.

Avokado smoothie


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ