VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Idag åker skenan av!

Idag är dagen med stort D. Dagen då benskenan åker av och jag omvandlas till någonslags bambi på hal is. Minus den taniga kroppen och de smala långa benen då förståss. Jag lär väl stoltsera något väsen som utseendemässigt är något helt annat, snarare något helt tvärt emot. Jag är ganska kortväxt när det kommer till underkroppen och har ett midjemått större än någonsin. Men inte skall det väl beklagas, det är ju en liten bebis som tjockar på sig där inne. Läste att de börjar lägga på sig synligt fett nu. Knubbiga lår, runda armbågar och nackveck – gulligt! Känslan lär dock vara den samma. Ostadigt och … läskigt.

Så viktigast idag blir att hålla mig på benen och trygga den kära magen. Let’s träna upp detta benet nu! Bjuder på en glad bild på den där magen och håller tummarna för att benet är i någorlunda kondition. På återseende, med en uppdatering.

gravid gravid


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ