VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rullande julmarknad

christmas

Funderar fortfarande en hel del på den där olyckan och vad som faktiskt orsakade den. Har förutsatt att jag snubblade på någon typ av platta/sten eller trampade snett – men jag kan bara inte minnas att jag faktiskt gjorde det. Ju mer jag tänker på det blir jag övertygad om att jag välte, helt enket tappade balansen. Kan inte låta bli att lägga skulden på en 10 kilo tyngre kropp och ett huvud som inte anpassat sig till den nya formen. Stor jacka och tung packning gör teorin till ett faktum – jag välte för att jag var övertung. Snarare ett graviditetssymptom än ren klantighet? Isåfall gick den här graviditeten från att vara väldigt obemärkt till att bli extremt komplicerad. Alltid skönt att ha någon annan faktor än enbart sig själv att skylla.

Hur som. Återbesöket hos läkaren igår gick bra. Skenan, i rakläge, förblir på för att undvika att sprickan (som är tvärgående över knäskålen) inte ska ryckas upp och isär av lårmuskeln. Pga. graviditeten och ovilja att behöva operera tas det säkra före det osäkra och skenan blir kvar i totalt sex veckor. Bra, men så omständigt. Ringde hem en sjukgymnast som beställt en rullstol – nästa helg blir det åka av och det finns hopp om att rulla in på en och annan julmarknad under december trots alls. Det här blir jobbigt, men hanterbart.

Följder:
– Sjukskriven till den 14 december
– Många och mycket överkroppsaktiviteter, i soffläge

Nackdelar:
– Att inte kunna vara delaktig och slutföra pågående projekt på jobbet
– Oförmåga att springa omkring och fixa inför jul och minis ankomst
– Sova på rygg

Bild från en grym bildbank, unsplash.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ