FIXED10502015_10203749530806329_1223542547446938087_n

 

Hur ser jag på min kropp?

Om man bortser från modellandet så är jag super nöjd med min kropp, förutom mina utslag. Jag skulle varken vilja gå upp i vikt eller ner i vikt, jag skulle vilja vara precis där jag är.

Men nu är det så att jag vill jobba inom modellandet och jag visste innan jag gav mig in på det att det krävs vissa mått osv. Så om man tänker på min karriär så vill och borde jag gå ner några centimeter. Eftersom att modellandet är det jag vill och det är så branschen ser ut så kommer jag att göra det, varje centimeter spelar någon roll.

Jag tycker att det är helt sjukt att det ska vara så sjuka ideal.. Tyvärr så kan jag inte ändra på dem, och hade jag kunnat så kan jag lova er att jag skulle göra det utan att tänka efter. Jag har träffat många modeller i mitt liv och vissa av dem ser sjuka ut för att det är så smala och sanningen är att de är dem som får mest jobb också…. första gången jag såg så smala tjejer så tyckte jag att det var hemskt och inte snyggt för fem öre, jag tyckte nästan lite synd om dem, men nu är det normalt för mig, jag tänker inte ens på att modeller är sjukt smala längre, för mig börjar det ”sjukt smala” bli ”normalt”. Det kan jag också tycka är sjukt, att jag kan tycka att en sån kropp är ”normal”. HEMSKT! Sanningen är att det inte ens är snyggt, det är bara sjukt. Men på bild ser det bra ut och i modellandet så är det oftast bilderna som räknas.

Fan jag hatar den här branschen samtidigt som jag älskar den. Jag vill inte stå för de här skit idealen, jag tycker att det är hemskt. Men just nu är det dubbelmoral på mig eftersom att jag följer dem…

Kärlek, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Evelina

  hej ellinor.
  Tack för en grym blogg. Jag undrar hur ni modeller äter? Hur ser en dags kost ut för dig? :)

  URL:
 2. Postat av: Lo

  Herregud, du som redan är så otroligt smal! Vad kräver de att man ska ha för mått som modell? önskar att modevärlden inte var så hård. Ta hand om dig, du är så otroligt fin!

  URL:

Lämna en kommentar