Kevin verkar vara lite osäker om ni sett hans blogg. Eller osäker är inte det rätta ordet, men han är inte helt övertygad om att han gjort rätt val. Det är lite jobbigt för mig. Det gör det svårt för mig att gå vidare..

Jag har mått så dåligt att jag nu stängt av mina känslor, jag känner verkligen ingenting och jag blir rädd för mig själv. Senaste gången min kropp reagerade så här var när min tjejkompis gick bort, det var för mycket att ta in så allt bara stängs av. Nu har jag likadant, jag mår inte ens dåligt för att jag känner ju inget, jag är helt tom på allt. Är det ens normalt? Är det bra eller dåligt? Jag känner mig så himla känslokall. Jag vet ju att jag bryr mig men varför kan jag inte visa det?

Love

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: anonym

  Tycker inte att det är ok av honom att skriva det i bloggen, då har ju du mindre chans att gå vidare.
  (Lite fegt kan man tycka, om han tvekar skall han väl säga det till dig och vad han menar, så att inte du går och hoppas)

  URL:
 2. Postat av: Emilia

  Jag vet precis hur du känner dig, jag är i exakt samma sits man vet inte vad man ska känna utan man känner sig bara helt tom och mållös och vet inte redigt vart man ska ta vägen men samtidigt så går det inte att visa känslorna. Känns ju konstigt att skriva att jag blev glad när du satte ord på hur jag känner mig men då kändes det som att jag är inte ensam om att känna mig känslokall men egentligen bryr mig hur mycket som helst…. Men Ellinor glöm inte att du är bra precis som du är!? kram

 3. Postat av: Hanna

  Jag tror: Fokusera på allt som gör dig glad: Yogan, dina vänner, din blogg osv. Bestäm dig för att gå din väg oavsett om du har Kevin vid din sida eller inte. Gaska upp dig och hitta ett steg du kan ta varje dag för att komma närmare din dröm. Kevin är bra, men livet är ännu bättre.

  Jag har varit där du är och i dag är vi ihop igen, men han fick kämpa ett par år för att få mig tillbaka efter att ha dumpat mig. (: Fick hjälp av en bra coach på vägen som fick mig på helt rätt tankar, tror hennes företag heter Goodliness elr ngt nu, hon hette i allafall Sofia.

  Du är värd bättre än en snubbe som dumpar dig!!

  Kramar!!
  Hanna

  URL:
 4. Postat av: Matt

  Det har bara gått en kort tid. Nu är det inte rätt tid att gå vidare. Nu är det tid att sörja. Om du har sorgliga känslor låt dem komma ut, om du vill gråta, gråt. Om du känner dig tom och känslokall en dag låt dig känna så. Försök inte att kontrollera dina känslor. Slösa inte energi på att försöka förstå om dina känslor är bra eller dålig, normal eller inte. Låt sorgeprocessen ha sin gång. Skratta om du vill. Men låt din kropp känner det den vill. Spendera inte alltför mycket tid ensam. Motionera dig och få tillbaka i solen!

  När det gäller Kevin, kan du inte bestämma åt honom om han har gjort rätt eller inte. Från en (engelsk) killes perspektiv kan jag säga att det han skriver och beskriver är inte ovanligt, fast att kommunicera det till en person genom en blogg är. Många män och kvinnor bara inser att de älskar någon när de har släppt den person. Han kanske kommer sakna dig, inser att han hade fel. Kanske inte. Det värsta du kan göra är att försöka få honom att bestämma här och nu. Koncentrera dig istället om minst en kul grej du ska göra imorgon.

  URL:
 5. Postat av: Rebecka

  Du har fått en chock, något du aldrig skulle förvänta dig. Så då blir man psykiskt känslokall, man stänger av. Det kan hålla på en dag, eller flera. Det är något som kommer släppa, men det kan ta tid. Du bryr dig fortfarande och älskar honom fortfarande, men du kan bara inte visa det just nu. Du kommer över det, du är en stark tjej! Och vem vet ni kanske hittar tillbaka, eller så var det rätt val. Men det är något som tiden får utvisa! Du är en jätte fin tjej och älskar din blogg!

  URL:
 6. Postat av: an1

  Hej ellinor. du är så söt o charmig o ung. vill bara nämna d också. att du är ung. du har redan gjort mycket men jag känner mig så igen i dig. d första kliven ut i livet, vilken väg ska man välja. nedturer när du inte får modelljobb. kastar man bort tiden? vad vill jag m mitt liv? Inte lätt. lätt att trycka ner sig. d får du inte göra! Jag tror d är orsaken till att d inte är helt lätt för er i ert förhållande. du har kanske svårt att älska dig själv o vara nöjd. då kan man inte älska någon annan heller. först måste man kunna älska sig själv.. sänk dina krav. du är bra som du är. Du behöver inte nå till topps. bara genom att vara dig själv så är du guld värd! jämför dig inte m Kevin. han får jobb o reser. kanske du kan hitta något annat jobb o sen njuta av livet innan du eventuellt får barn o hus o allt annat.. ? kram ellinor! du är bäst!

  URL:
 7. Postat av: Camilla

  Åh, jag blir nästan arg när jag läser detta inlägget. Han har betett sig så illa mot dig och så fort han börjar ångra sig så ska du komma krypandes – Helt seriöst? Jag hoppas att du förstår att du förtjänar någon bättre än honom. Stå på dig!!

  URL:
 8. Postat av: Mia

  Tycker inte det är helt korrekt att gråta ut offentligt i en blogg och i media, komma med personliga och mycket privata åsikter, hänga ut sin partner om det sker en förändring i en relation. Visst, ni är båda offentliga personer och bloggare.

  Det hade räckt med att informera i bloggen att man inte längre är tillsammans och att man inte önskar kommentera det mer
  i bloggen eller i media då det tillhör privatlivet. Det handlar om respekt mot en partner.

  En förändring av en relation, liksom orsaker och detaljer är något mellan de båda parter som är berörda.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hej Mia!
   Jag förstår vad du menar och du vet inte hur läget är. Jag väljer vad jag berättar i min blogg och inte och jag och kevin pratade samtidigt som jag la ut det. Jag skriver inget om inte det är okej för den andra partnern.
   Jag respekterar Kevin mer än vad någon annan gör och jag tycker att det är fel av dig att kommentera som du gjorde när du inte vet hur läget är.

   kram

   URL:
 9. Postat av: lisa

  Mia, det är faktiskt ingen som har bett dig och läsa Ellinors blogg. De hon lägger ut och skriver bestämmer hon precis själv. Om du inte gillar det eller har åsikter kring det så behöver du faktist inte läsa det:)

  URL:
 10. Postat av: sheli

  Efter att ha varit i relation med min älskare efter Fem år, han gjorde slut med mig, och jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, gjorde jag löften men han vägrade. men en dag förklarade jag mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på kärlek stava, hade jag inget annat val än att prova det, postade jag stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, berättade han för mig allt jag behöver för att ge för att kasta förtrollningen, och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem och som skiljer sig från alla falska ute. Någon kan behöva hjälp av stavnings caster, hans e-post: dregbosolutioncenter@gmail.com du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något.

  URL:

Lämna en kommentar