Jag vill så mycket. Jag vill så mycket så att jag vet inte vilket håll jag ska rikta min energi åt, jag vet inte vart jag vill, jag vet bara att jag vill framåt och jag vill någonstans.

Men hur ska jag lista ut vart jag vill? Jag måste ju lista ut det, för att jag kan ju inte ta mig  mig dit jag vill om jag inte vet vart det är.

Förstår ni min kännsla?

Att man vill så himla mycket, man är så girig på att visa världen att man kan. Men mer än så vet man inte. Vad vill jag? Vad ska jag visa världen att jag kan?

Love

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Mia

  Om inte vet vad för typ av jobb du är intresserad av eller passar för, kanske du skulle behöva träffa en yrkesvägledare eller något ditåt, som kan hjälpa dig vidare? De kan nog låta dig göra några tester för att se om de visar inriktning.

  Här hittade jag ett par länkar som skriver om yrkesinriktning, tester för att se vilka yrken man passar för osv.:

  http://allastudier.se/tips-o-fakta/2035-test-vilket-yrke-passar-dig/

  Denna länk från Arbetsförmedlingen har även ett online test, kolla här:w.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Yrke-och-framtid/Tester-och-guider/Intressetest.html

  URL:
 2. Postat av: Ida

  Hej vackra själ!

  Har du gjort Myers Briggs?

  http://www.16personalities.com – gratis och gav mig mycket insikter om mig själv.

  Fortsätt vara äkta, ärlig och dig själv!

  Ida

  URL:
 3. Postat av: Ida

  Och förresten – jag tror du skulle passa att jobba med människor på något sätt. Men – du har inte brådska någonstans. All tid i världen! Njut av det du har – nu! <3

  URL:

Lämna en kommentar