image

Vet ni vad det är som är bra när du är på botten? Du kan bara ta dig uppåt, och det kan bara gå åt rätt håll.
Jag kom ner till botten när gubben la sin kommentar, men nu nu är jag påväg till toppen. Jag kommer tillbaka och nu är jag starkare än vad jag var innan.

Vet ni vad? Det är honom det är synd om, inte mig. Att han är så trångsynt att han måste bete sig som han gjorde mot mig är riktigt tragisk. Och när det kommer till mig så finns det bara power!  Jag går runt på Barcelonas gator med prickar över hela min kropp men jag är så pass grym att jag vet mer i livet än att lägga ner så mycket på mina prickar eller ha ångest över dem. Idag går jag på gatorna i mina shorts med styrka, men huvudet högt, jag är ta mig fan lika fin som alla andra utan prickar.

Love,  Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: ISA

    du är BÄST! så ska det låta, låt ingen gubbe trycka ner dig. Trångsynta människa, han borde kliva upp från sin grotta kan jag tycka! alla är olika, inse det!! kram

  2. Postat av: Therése

    Att folk kan vara så otroligt respektlösa och oförskämd är bara sorgligt. Du är sjukt snygg och ska bara ignorera folk som letar fel eller beter sig sådär. Du är stark!:) Kram på dig.

Lämna en kommentar