Här ovan kan ni se en video som jag gjorde tillsammans med Vulpine TV. Dem har som en julkalender med 24 olika starka kvinnor som berättar om något som dem tycker är viktigt.

Jag valde att prata om ätstörningar. Att jag som ung valde att inte äta någon mat alls. Jag höll på så i flera månader och slutade med att jag flera gånger i veckan fick åka till sjukhuset. Detta slutade med att det hotade mitt liv. Jag var bara ett ensamt barn som var helt lost i den stora världen. Jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det.

Jag är lite missnöjd med hur det kom ut i videon, för att det var så mycket allvarligare och större än vad det framstår. Det här var något som gjorde att jag inte fick gå i skolan alls. Jag skulle gå i 8an, men fick inte vara i skolan då jag var så sjuk. I videon så berättar jag vad det var som startade det hela samt hur jag kom ur det.

Det här är en historia som jag har pratat väldigt lite om men som har varit en stor påverkan i mitt liv. Jag tror att jag är redo att prata om det och om ni vill så kan jag göra en till video där jag pratar om det helt ärligt och öppet. vad tycker ni om det?

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Elin

  Hej Ellinor! Du är en kämpe, det är det första jag vill säga! <3 & jag personligen skjlle tycka att det vore väldigt "kul" & intressant att få höra din historia kring ätstörningen då jah själv lider med det och har gjort i snart 8 år…

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Det gör mig glad att höra att du tycker det. Okej jag förstår. Då ska jag försöka sätta mig ner och göra en video kring det. Hoppas att du mår bättre nu, ps, jag förstår dig <3 <3 <3 <3

   URL:
 2. Postat av: Erica

  Finafinafina Ellinor, jag är en tjej på 21 år som började gråta när jag tittade på den här videon. Har själv haft ätstörning och hade ingen där för mig. Är idag frisk men vill bara säga att du verkligen berörde mig på djupet med den här videon. Starka fina du! Tack för att du öppnade upp dig och för att jag fick ta en del av den här videon. Många kramar till dig♡♡♡

  URL:
 3. Postat av: pawel macieszonek

  Efter den här video fick du ännu mer respekt från min sida Ellinor.
  Jag blir så glad när människor som upplevde svåra stunder i sitt liv delar med sig av sin erfarenhet för att visa andra som lider just idag att dem inte är ensamma och att det finns hjälp. Det är bl.a.. tack vare det att jag själv lever idag. Någon hade bara berättat…

Lämna en kommentar