DSC_1468-800x534

 

Som några kanske redan har förstått så är jag tillbaka i Sverige för ett tag. Det är nämligen så att jag och Kevin har gjort slut, han dumpade mig.

Jag förstår att ni har massa frågor om varför och att vi verkade ha det så bra. Jag ska försöka förklara lite kort utan att gå för djupt då det är privat mellan mig och Kevin.  Jag kan också säga att jag själv är väldigt chockad, inte för att jag är perfekt, men jag kände verkligen att vi va menade för varandra. Jag trode på riktigt att jag skulle gifta mig med honom. Jag har ALDRIG känt något för någon på de sättet som jag känner för kevin. Ååh jag kan inte ens hålla mig från att börja gråta massa nu när jag skriver om det, jag är helt förstörd.

Kevin kände att han inte orkade mer. Kevin vet vad han vill, han vet hur han vill leva sitt liv och hur han vill att ett förhållande ska se ut. Tyvärr så når inte jag upp till det, vi är olika. Jag säger inte att Kevin har fel i att ha de kraven han hade på mig, jag säger att jag inte kunde nå upp till dem. Kevin är en sjukt fin kille men vi funkade inte. Jag kan inte alltid vara på topp och nå upp till de kraven som kevin behöver för att må bra.
Jag hade önskat att Kevin lyssnade lite mer på sitt hjärta och känslor o inte alltid agerade efter vad hans huvud säger är rätt och inte. Med det sagt så förstår jag honom, han är en otroligt fin kille med mycket driv och han behöver någon som kan dra honom framåt.

Som ni förstår så har det här precis vänt mitt liv upp och ner, jag lever just nu i ett enda stort helvette. Vet inte vart jag ska bo, har ALLA mina saker kvar i Barcelona, kevin va min familj, fankie, allt är bara helt fel.

Jag har nu behövt lämna allt jag skapat i Barcelona, skolan, agentur, vänner, vardag allt. I det här läget så behövde jag åka hem till sverige o vara bland människor som verkligen bryr sig om mig och älskar mig precis för den jag är.

love, Ellinor

38 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: n

  Jag förstår att de är jobbigt som tusan men jag lovar att en dag när du har träffat din framtida kille som älskar dig för precis den du är,vilka rutiner du än har, vilket yrke du än får så kommer du se tillbaka på detta och inte förstå att du då trodde att de här va din version av ett ”perfekt” förhållande. Du är värld de bästa, kram<3 (Inget illa mot Kevin utan två fina personer kan faktiskt make a wrong)

  URL:
 2. Postat av: Sara

  Ellinor kom ihåg att det finns en massa människor som älskar dig. Du har en annan familj att vända dig till som är dina vänner som finns där i vått och tårt. Ta din tid, tiden läkar alla sår. Det ser kanske hemskt ut just nu men ditt liv blir fantastiskt igen och du kommer få starta en ny del av ditt lev som kommer vara den bästa epoken av ditt liv. Kom alltid ihåg broes before hoes. Love❤

  URL:
  • Postat av: SHERYLN COLEMAN

   Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   URL:
 3. Postat av: ika

  Styrkekramar till dig fina Ellinor! !!!

  URL:
 4. Postat av: Martina

  Fina fina Ellinor, vad tungt och jobbigt du måste ha det nu. Hur långt bort det än kan kännas så kommer det bli bättre. allt ont har något gott med sig, alltid.
  Skickar tusen styrkekramar och hoppas att du kommer på något vis ändå kunna må bra igenom allt detta, och att du pratar med vänner och familj så du inte är ensam i det.
  KRAM! <3

  URL:
 5. Postat av: Ida

  Hej Ellinor!
  Kan inte låta bli att kommentera. Va himla tråkigt att läsa!! Var själv med om samma sak för snart ett år sedan och känner verkligen igen mig i vartenda ord du skriver. Men jag ville bara skicka en massa pepp till dig för tro mig när jag säger att hur jävligt det än känns nu så kommer det bli bättre!! De första veckorna är hemska men sen vänder det efter ett tag och man klättrar sakta men säkert uppåt igen. Idag mår jag hur bra som helst och har insett att det finns fler fantastiska killar på jorden!
  Massa styrkekramar till dig och kom ihåg att det blir bättre!! ?

 6. Postat av: Linnéa

  Skickar kärlek och värme. Även om det är svårt att tro så kommer du kunna må bra igen.
  Känner igen mig i delen där du beskriver att du önskar att han kunde lyssna mer på sitt hjärta.
  Han kommer nog inse en dag, men då kommer du själv också ha insett hur värdefull du är. Att du förtjänar minst lika mycket som du ger. Kram ?

  URL:
 7. Postat av: Lesthi

  Åh nej vad sorgsen jag blir för din skull, när jag läste rubriken hoppades jag att det skulle varit ett gemensamt beslut så att du inte var ledsen på detta sättet! <3

 8. Postat av: Jeanette

  Massa styrkekramar!

  URL:
 9. Postat av: Elsa

  Självklart gör det ont, och det ska göra ont för annars har det inte betytt något. Men du en stark, oberoende tjej som är mitt i livet och ska hitta sin egen väg att gå. Glöm inte bort Frankie i denna tid bara. kom ihåg att han kan komma att må jättedåligt av att ”föräldrar” separerar. kram!

  URL:
 10. Postat av: S

  Jag har faktiskt reagerat lite på när du skrivit att Kevin blir så besviken på dig när du inte kommer upp på morgonen. Jag själv har sjukt svårt att ta mig upp på morgonen och känner en otrolig skam och skuld i det, klandrar mig själv för att jag inte bara kan gå upp och så. Någon gång har man fått höra från någon närstående eller så att det borde va lite fart i en eller så. Det mår man ju inte bättre av för man VILL ju så gärna ta sig upp. Det handlar ju inte om att man är lat och struntar i det utan det är bara svårt att få till helt enkelt. Man lever med sån enorm skam och skuld, dåligt samvete osv när man inte kan leva upp till sina egna krav och då är det väldigt tufft att någon bredvid också klankar ned på en. Det räcker att man själv gör det. Nu menar jag inget illa mot Kevin men ville bara förklara att jag känner igen situationen och rent spontant tänker jag att i slutändan kanske den där killen som kommer och kramar dig när du vaknar klockan 12 på dagen och säger ”det går kanske bättre imorgon” ”vi jobbar på det här tillsammans” – kanske är den killen som är allra bäst för dig! <3

  URL:
 11. Postat av: Elin

  Finaste Ellinor!
  Styrkekramar! Vill du snacka eller träffas & bara umgås är det bara att höra av dig, du är bra precis som du är – JAG LOVAR! <3

  URL:
  • Postat av: SHERYLN COLEMAN

   Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   URL:
 12. Postat av: Sara

  Ellinor tänk på detta: What dosen’t kill you makes you Stronger

  URL:
 13. Postat av: =)

  Åh, vad tråkigt :( Samtidigt tror jag att ”allt händer av en anledning”. Utåt sett har man ju fått intrycket av att ni är väldigt olika som personer, och då spelar det ingen roll att han är en fin kille och du en fin tjej, kombinationen måste stämma med så mycket mer. Det känns såklart superjobbigt nu, men med tiden kommer du säkert känna att det var det bästa som kunde ske – trots allt. Man ska vara den man är och inte förändra sig för kärleken. Hoppas du kommer tillbaka på banan snart igen. Styrkekramar! <3

  URL:
  • Postat av: Mia

   Håller med den som skrivit detta inlägg.
   Dessutom skulle jag vilja tillägga
   Allteftersom tiden går utvecklas och förändras vi människor, detta pågår i princip hela livet.
   Ibland utvecklas man i samma riktning som sin partner, ibland utvecklas man åt olika håll.
   Och då är det inte säkert att man passar ihop lika bra som man gjort tidigare.
   Så var det i alla fall i mitt fall när en längre relation tog slut.
   Vi hade utvecklats i olika riktningar och hade olika målsättningar och värderingar.
   Detta gjorde att känslorna i vårt förhållande förändrades och till slut passade vi inte längre ihop.
   Sedan finns det ju en del relationer där partnerna har olika personligheter och karaktärer, men ändå kan
   tycka att de ”kompletterar varandra”.

   Utöver detta, tänker på under vilka omständigheter ni träffades. Ni var med en grupp människor, långt hemifrån, i en annan kultur och miljö. Dessutom deltog ni i en tävling och blev filmade hela tiden. Det var en värld och en situation som inte är den ”normala miljön” man lever på hemmafronten. En sorts ”fejkad värld” där man är utlämnad åt den lilla grupp som lever där just då.

   Ett förhållande som startar under sådana förhållanden, kanske inte alls skulle ha skett eller utvecklats, eller blivit annorlunda, om man hade mötts i sin normala miljö, där man kan umgås och lära känna varandra i lugn och ro och i sin egen takt.

   Är man ung, kanske man inte är mogen ännu, inte färdig som människa. Man har inte hunnit skaffa sig så mycket livserfarenhet. Man kanske inte har funnit sin plattform att utgå och utvecklas ifrån. Ibland kan man behöva mogna, lära känna och förstå sig själv först, vem man är, vad man står för, vad man vill göra och få ut av sitt liv.

   Ni är varken de första eller de sista i världen som brutit upp från en relation. Livet är fyllt av möjligheter, och går vidare oavsett hur det kan kännas just nu.

   URL:
 14. Postat av: Katarina

  När jag läste din text nu så kändes det verkligen som om jag själv kunde ha skrivit den för ett par år sedan. Känner igen mig så väl! Men jag lovar dig, fina fina Ellinor, att du kommer att må bra igen. Det tar sin tid, men det kommer att vara värt det. Jag hoppas verkligen att du inte glömmer hur otroligt grym (och jäkligt söt och ball dessutom!) du är. Är så lätt att dras in i att tänka att man inte är tillräckligt bra och inte duger när det är vad han som ska vara ens allt får en att tro. Om en partner inte gör allt för att DU ska må bra och för att DU ska vara lycklig, precis som du är, så är det bara fel. Även om lilla hjärtat just nu säger något annat. Men det kommer att leda till så många bra saker i slutändan. Återigen, jag lovar! Jag är inte troende på det viset men tycker att den här bilden är så jäkla bra ändå så länkar till den. All kärlek till dig! <3
  http://godinterest.com/post/1516459/just-trust-me-but-i-love-it-god

  URL:
 15. Postat av: Moa

  Du verkar vara en fantastisk tjej, du förtjänar att vara med någon som tar dig för den du är. Det är inget som helst fel på dig, du är perfekt som du är?

  URL:
 16. Postat av: Sofie

  Hej Ellinor!
  Jag går igenom exakt samma jobbiga sak som du just i nuläget. Min älskade pojkvän och bästa vän har dumpat mig och jag känner liksom du att jag är helt hjärtekrossad och förtvivlad. Trodde också han var mannen i mitt liv, han jag skulle gifta mig med och skaffa barn med. Har investerat så enormt mycket i honom och gett hela min själ till honom vilket lämnar ett stort tomrum inom mig. Känner verkligen med dig så himla mycket och förstår att du har det jobbigt. Känns som en hemsk mardröm som man bara vill vakna upp till.
  Om du behöver en stöttande vän att snacka om som går igenom detsamma som du så finns jag här.
  Kramar!

 17. Postat av: Sofia

  Jag gick igenom ett liknande uppbrott i mars förra året. Trodde verkligen mitt ex var the one men han kände inte samma sak och från ingenstans dumpade han mig utan någon som helst förvarning eller vilja att jobba för oss. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Kände mig värdelös och ville inget annat än att ha honom tillbaka. Jag vet att det är en riktig kliché men TID. Det gör ont som fan ett tag. Men man lär sig tillslut tragiskt nog leva med smärtan och efter ett tag börjar man gå vidare. Jag tror fortfarande stenhårt på att mitt ex är min soulmate, älskar honom fortfarande men jag lever för mig nu och inte för honom. Sen får vi se om det en vacker dag blir han och jag igen eller om jag träffar någon annan som får mig att bli head over heels

  URL:
 18. Postat av: Sofia

  Jag gick igenom ett liknande uppbrott i mars förra året. Trodde verkligen mitt ex var the one men han kände inte samma sak och från ingenstans dumpade han mig utan någon som helst förvarning eller vilja att jobba för oss. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Kände mig värdelös och ville inget annat än att ha honom tillbaka. Jag vet att det är en riktig kliché men TID. Det gör ont som fan ett tag. Men man lär sig tillslut tragiskt nog leva med smärtan och efter ett tag börjar man gå vidare. Jag tror fortfarande stenhårt på att mitt ex är min soulmate, älskar honom fortfarande men jag lever för mig nu och inte för honom. Sen får vi se om det en vacker dag blir han och jag igen eller om jag träffar någon annan som får mig att bli head over heels Istället. Man får vara ledsen ett tag, du kommer tillbaka sen tuffare än någonsin. Kram

  URL:
 19. Postat av: Andrea

  Jag har också förlorat mitt livs kärlek så vet iaf lite hur det känns, och jag känner med dig! Du vet väl om att du duger precis som du är och en dag när du läkt kommer du helt troligt att finna den rätte.

  URL:
 20. Postat av: Erica

  Om han inte kan se vilken underbar tjej du är så är han inte värd dig!

  URL:
 21. Postat av: Linda

  Det handlar inte om dig, det handlar om er tillsammans – inget annat. Så låt inte det här sänka din självkänsla. Jag vet hur jävla skitont det gör när den som man tror är ens livs kärlek dumpar en, men det går över. Jag lovar! De flesta av oss har varit där du är nu och det går över, det är bara skitjobbigt fram till dess, men en dag kommer du vakna upp och inse att du inte är ledsen längre. Tillåt dig själv att vara ledsen och arg bara, det behövs. Och omge dig av vänner. Stor kram!

  URL:
 22. Postat av: Mia

  Dyfan vad tråkigt att höra detta! Kommer ihåg när ni båda var med i Top Model och hur otroligt fina ni var redan då. Men tänk på att allt händer av anledning, tydligen så kommer något stort och bra hända i ditt liv som Kevin inte kan vara med på. De åren som han var med dig så har du fått med dig en massa erfarenhet och ni var säkra mycket lyckliga. Det är alltid svårt att bli lämnad (believe me, I know) och man MÅSTE få vara ledsen, men en dag kommer du sitta och tänka att det var bra att det blev som det blev. Ibland måste släppa taget om vissa människor för att andra ska kunna ha en chans att kunna komma in i ens liv.
  Du är superduper fin Ellinor! All världens kärlek till dig!!

  URL:
 23. Postat av: Joline

  Jag vill så hemskt gärna kommentera något bra, något fint som skulle kunna få dig att le, men det finns ingen utväg ifrån det jobbiga. Det kommer vara tufft, det kommer vara bland det värsta och smärtsammaste du behövt igenom, men kom ihåg Ellinor att det blir bättre. Låter så himla klysight, fast det är ju så fruktansvärt sant. skickar massor med styrkekramar till dig, kram finaste.

  URL:
 24. Postat av: latifa

  Styrkekramar till dig!!!

  URL:
 25. Postat av: Sofie

  Fina fina Vännen! Blir ledsen med dig när jah läser:-(
  Förstår att det är alldeles för privat. Jag finns i Göteborg om du behöver en vän :-)
  Jag tycker inte att du ska ge upp dina drömmar för att han har gjort slut med dig! Känn i ditt hjärta vad du vill :-)
  Massa Kramar

  URL:
 26. Postat av: Matilda

  Du är en så vacker person och du förtjänar någon som verkligen älskar dig för den du är! <3 kramar!!!

  URL:
 27. Postat av: Anonym

  Jag lovar dig att det kommer ordna sig. Med eller utan han. Jag har tyckt att ni har passat enormt bra ihop men efter att han svarade på kommentarer att du sov för mycket kände jag bara att han kan inte förvänta sig att du ska leva efter hans krav, var faktiskt dum i huvudet. Han ser ner på människor som inte har ambitioner, sover, mår dåligt osv. Jag vet inte men jag skulle råda dig att skapa din egen lycka, du var lycklig innan du träffade honom? Exakt? Så varför ska du inte kunna bli det nu? Du har alla förutsättningar att bli det, med bra vänner, bra jobb och din familj omkring dig. Jag har lärt mig att i kärlek finns det inga garantier, man kan vara superkär, förlovade och sedan en dag bara ”nej det var inte det jag ville”..Man blir blind i kärlek och kan inte handla rationellt!

  Jag hejar på dig.Pröva dina vingar! Trots att jag inte läser din blogg. Men jag läste på Kevins blogg om denna incident…

  URL:
 28. Postat av: Elsie

  Sorry! Jag förstår att det är tungt nu. Kan bara skriva: vill du ha en helg för dig själv i Visby för att göra något helt annat än det vanliga? Jag fixar det. Du kan göra vad du vill. Jag har en bostad…liten men räcker för en! Kom hit och se/ njut av vår ö och för det du känner för i stunden. Cheer up sweetie/ Elsie

 29. Postat av: Karin

  Jag hörde någon säga (ett av mediumen i ”På andra sidan” på TV4play var det förresten) att kärleksfilmer kan göra minst lika mycket skada som våldsfilmer, därför att de får oss att tro att kärleken måste se ut på ett speciellt sätt. Jag vet inte vad det var som hände mellan dig o Kevin, men det känns som att hans ”krav” på dig som flickvän kan ha varit uttryck för hans idé om kärlek snarare än vad kärlek faktiskt är.

  URL:
 30. Postat av: Caroline

  TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är Caroline Nelson, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att USA för att se den andra awoman. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) eller ring honom nummer och även lägga honom på whatsapp 2348077620669

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart ….

  URL:
 31. Postat av: Alan

  KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ……

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls …
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post … drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  URL:
 32. Postat av: Sarah Gebarowski

  Dies ist ein weiteres Zeugnis darüber, wie Dr. Arriba geheilt Meine HIV-Krankheit Sie benötigen, um Ihre HIV-Krankheit heilen? Wollen Sie Heilung von Ihrer Krebserkrankung zu sein? Oder Sie wollen von jeder Art von Krankheit, frei zu sein haben Sie freundlich Dr. Ariba Kontakt auf dr.aribaspelltemple@outlook.com oder draribaspelltemple@gmail.com oder rufen Sie sein Handy auf +2348140439497, er hat nur meine HIV-Krankheit geheilt und ich m ihm sehr dankbar, er ist der einzige Botaniker, die Sie heilen kann. Oder Sie können mich auf sarahgebarowski@gmail.com kontaktieren, damit ich Sie durch an setzen können, wie er es tat. Vielen Dank für das Lesen, Gott segne ”

  URL:
 33. Postat av: Jessica Tremblay

  Jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka mannen jag älskade och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med två ungar, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

  URL:
 34. Postat av: owo

  Här är en stor spell caster som kan göra alla saker fungerar
  för bra. Få din älskare eller make tillbaka Cancer Spell
  Graviditet Stava Killing Stava Barn Stava kärlek stava
  Äktenskap Stava Long Life Spell Protection Spell bli en chef
  Spell få din bluff pengarna tillbaka Madness Stava E.T.C.
  Adress: OWOODODOSPELLCASTER04@GMAIL.COM eller
  whatsapp 2349052571784

 35. Postat av: Emelie

  Hej. Emelie heter jag. Vet att detta är ett gammalt inlägg, hittade det via Google men gör ett försök att få kontakt ändå. Jag går just nu igenom precis det som hände dig i vintras. Jag mår så otroligt dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Äter just nu lugnande tabletter för att ens ta mig igenom vardagen. Jag har så mycket frågor och jag känner mig lost. Om du kan och vill får du gärna maila mig. Tror det kanske skulle hjälpa mig att prata med någon som gått igenom helvetet själv.

  Mvh

  URL:

Lämna en kommentar