Bild 2014-05-26 kl. 22.17 #2

Hejsan alla fina läsare!
Jag måste säga att just nu mår jag på riktigt skit.. Jag kollade precis på en dokumentär om ISIS på tv4.
Vad fan händer i världen?
Den dokumentären var så ärlig och sann, jag klarade inte ens av att kolla. Familjen är tvungna att rymma från sina hem och samtidigt lämna döttrar och familjemedlemmar bakom sig. ALLA som var i flyktinglägret hade förlorat någon som stod dem nära, flera har förlorat sina döttrar genom att ISIS har kidnappat dem? Vad är det för jävla verklighet vi lever i?
Jag klarar inte av att se sånt här, för det får mig på riktigt att må dåligt i hela kroppen.

Jag vill bara hjälpa alla som behöver stöd där just nu. Jag Hjälper nu på ett sätt som jag kan hjälpa och det är att jag ger pengar till UNHCR, och jag har nog aldrig känt att mina pengar går till något bättre. Jag tycker att fler borde hjälpa till, mänskligheten behöver det.
Hade jag kunnat så hade jag tagit ett plan ner och frivilligt hjälpt till med allt jag kan. Jag hade inte ens tvekat, jag hade åkt ner och bara funnits där för de som behöver, för att jag lider så mycket med dem och vad dem går igenom just nu.

Ta hand om er, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sofia

  Tänk sähär:

  Ju mer du jobbar på som modell – desto mer kan du göra för världen.

  Ju fler som känner igen dig – desto fler som vill göra som du. Och om du då gör bra saker, kommer de också att vilja göra det.

  Ju bättre det går för dig – desto bättre kan det gå för hela mänskligheten.

  Bra va?

  :)

  URL:

Lämna en kommentar