Jag mår inge bra. Den här dagen har varit piss.. just nu så vet jag inte vad jag ska känna eller tänka. Känns som om jag bara vill gråta och gräva ner mig.

Igår var jag på fest med mina vänner. På den här festen träffar jag en super trevlig kille som jag pratar med länge. Vi kom in på djupa samtalsämnen och han började gråta, så jag kramar och tröstar honom. Sen skulle vi på efterfest men alla fick inte plats i taxin så jag och den här killen tar en egen. Det här ser någon och missuppfattar allt.

Idag fick kevin ett meddelande på Facebook av en tjej där hon skriver att jag har varit otrogen. Att jag igår pussade och åkte hem med en kille. Detta som ni förstår stämmer inte.

Kevin är inte glad, som ni kan förstå att man inte är efter att man får ett sånt meddelande? Jag mår riktigt dåligt över att jag ska behöva sitta här och få kevin att förstå att jag aldrig skulle vara otrogen. Jag kan inte säga att Kevin tror att jag har varit det, han känner mig och vet att otrohet inte är min grej alls. Men det är självklart att han blir fundersam.

Why? Varför ska någon göra så här mot mig? Vad var liksom baktanken med att skriva det till Kevin?  Jag fattar verkligen inte.

Som ni förstår så är den här situationen väldigt jobbig för oss båda..
Vi tar oss igenom det, men de är svårt när folk ska dra sina egna slutsatser och lägga sig i med dem.

Några av er kanske tycker att det är konstigt eller väldigt privat av mig att dela med mig. Jag tycker bara att det är skönt att få ut vissa saker och i den här historien så har jag ingen att dölja. Jag undrar verkligen vad den här tjejen vill ha ut med att skriva så till Kevin? Jag blir så otroligt upprörd och förbannad…

Love ellinor. 

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Chatrine

  Vilken idiot som skriver något sådant! Det är säkert massa avundsjuka bakom folk som inte kan se att andra kan vara lyckliga! Ni verkar vara starka tillsammans! hoppas ni löser det! All lycka till er! <3

  URL:
 2. Postat av: Sara

  jag har varit tsm me en kille i snart ett år o han får meddelande dagligen om att jag har varit otrogen :( vet exakt hur det känns, men vi har kommit fram till att folk bara är avundsjuka på det fina vi har tsm att de bara vill trycka ner oss. Jag tycker du o Kevin borde prata om just det här om att folk alltid kommer försöka o förstöra erat förhållande o när ni pratat om de kommer ni inse vilket starkt o underbart par ni är <333 allt kommer lösa sig, ge han bara lite tid o space ( vet att det är svårt) men han behöver sin tid för att smälta det här :) ( allt det jag skrev fungerade i vårat förhållande )
  Ni passar så bra ihop :)

  URL:
 3. Postat av: Lina

  Finaste Ellinore,gör mig ont att du är ledsen men tyvärr är väl risken stor att sådant här händer då ni båda är offentliga personer.Kommer alltid att finnas personer som har svårt att glädjas över andras lycka men enda sättet att lösa sådant här är att man har en öppen dialog med varandra och inte när man har festat med alkohol för då är det lätt att man säger saker som man sedan ångrar.Ingen kan väl någonsin tvivla på din kärlek till Kevin som följt din blogg och Insta.Skickar en stor kram till dig och hoppas ni löser detta på ett bra sätt.

  URL:
 4. Postat av: Bella

  Sånt där är inte roligt! Tråkigt att det blir en sån missuppfattning. :(
  Hoppas det löser sig mellan dig och Kevin! Kramar till dig(er)

 5. Postat av: namn

  Fruktansvärt tråkigt att personen vill förstöra. Antagligen är det någon som är avundsjuk. Jag hoppas att du och Kevin löst detta. Om inte Kevin mot förmodan skulle tro på dig kan du alltid ta med dig killen som sen kan förklara.

  URL:

Lämna en kommentar