PicMdddonkey Collage

Byxdress- HÄR // Shorts- HÄR // Set- HÄR //

De plaggen som ni ser på bilden ovan är kategoriserade i sovkläder, och jaa sanningen är att det är sovkläder, men vet ni vad? Jag skulle lätt kunna gå runt med dem på dagarna också. Tänk er shortsen med ett fint linne? Eller byxdressen? Det är ju ingen som skulle tro att du gick runt i pyjamas.. faktum är att dem är väldigt finna och man skulle se fett chic ut 😉 Så ett tips är att ibland kolla bland pyjamasarna, man kan faktiskt fynda eftersom att de plaggen oftast är billigare.

PicMonkdffsey Collage

De plaggen här ovan är placerade i underkläder, och japp när jag säger det så kan ju alla se att det är underkläder. Men tex nummer 1 har jag hemma och jag använder den som en topp, super snyggt! Resten skulle också vara super snygga att använda som toppar. Tänk tex nummer 2 tillsammans med en hög svart midjekjol, hur snyggt?! Skit snyggt tycker jag. Så samma sak där, håll ögonen öppna på underkläders hörnan 😉

Det är lugnt, jag bjuder på de tipsen 😉
Love, Elllinor

Lämna en kommentar