resasoon

P1010368 P1010369 P1010372

Skor//  Modeskorna (köpte dem via instagram! Såååå cooolt, ni måste gå in och kolla @modeskorna)

Hejsan alla fina läsare!
När vi kom hem idag så fick vi ett paket till lägenheten. I paketet fanns det produkter från mabylline samt lite papper. Pappret var inte ett vanligt papper, för det var biljetter till flera visninger på Fashion Week, och inte vilka biljetter som helst, utan det var backstage biljetter. JAG TROR ATT JAG DÖR AV GLÄDJE! Vi kommer att befinna oss bakom scenen tillsammans med Sofie Farman och intervjua modeller och designer. NEEEE fy vad jag är glad! JAG ÄLSKAR NYC! 😀

LYCKA OCH KRAMAR, ELLINOR

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Filippa

    Woow, nää va avis jag är! Du kommer ha såååå kul (de vet jag!) jag önska jag kunde få den möjligheten. Men jag är så glad att du fick biljetterna, för det är du värd! ❤️ All min kärlek till dig ❤️

    URL:
  2. Postat av: Aaron

    Cool! I imagine the behind the scenes access will provide an interesting and valuable insider perspective of the show, and also a cornucopia of advantageous networking opportunities in the fashion scene.

    URL:

Lämna en kommentar