sophie


10660803_10203865333449268_72297753_n unnamdddded

Hejsan alla fina och glada läsare!
Igår jobbade jag och Jennifer med många supermodeller varav Jordan Dunn och Adriana Lima var två av dem.
Kan ni förstå? Jag fick äran att jobba med Adriana Lima, neee jag har fortfarande inte förstått det. Tyvärr så var det fotoförbud då projektet kommer vara hemligt fram till januari, men då kommer det fler bilder. Jag lyckades få en suddig, dålig bild på slutet. För mig i det här läget så var inte bilden det viktigaste, utan det var att jag fick äran att göra det här jobbet.

WOOOOOW jag kan typ dö lycklig nu! Jag är så glad att jag fick den här möjligheten, men det är så sjukt!

Jag stod och hängde med Adriana en halv dag och hon var så jäkla trevlig. Hon är världens vackraste tjej men beter sig som om hon vore vem som helst, det gillade jag. Neee nu måste jag smälta det här 😀

LYCKA, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Emma

  Sjukt avis!!!
  Glöm inte att kolla in min blogg och min Ellinor tag <3

 2. Postat av: Emma

  Kommentera gärna något <3

 3. Postat av: A

  Vad kul att det går bra för dig?
  Du är jättefin i håret på översta bilden.

  URL:
 4. Postat av: Aaron

  I wouldn’t mind a day like that, haha. What a perfectly fantastic week for you sweetie, this trip will be a hard act to follow!

  URL:

Lämna en kommentar