image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Igår var vi ute på landet och firade min morfar som fyllde 70! Vi minglade, körde lekar, åt god mat och bara hade det fett bra. Jag tror att jag måste börja hänga lite mer med släkten, dem är ganska roliga trotts allt.
Ni vet, när man var tonåring så fanns det ju inge tråkigare än släkt tillställningar.  Man var för stor för att leka med barnen men man var för ung för att hänga med dem vuxna, man hamnade någonstans där emellan. Jag själv satt bara och längtade tills jag fick dra till mina vänner och ha kul.

Nu har jag kommit över den tiden, nu är det faktiskt riktigt kul och trevligt att umgås med släkten. Helt klart en av de bättre dagarna.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Lotta

    Härligt Ellinor, släkten ska man vara rädd om, de finns alltid där och fångar upp en om man behöver. Jätte fin bild på dig och din fina morfar/ Lotta

    URL:
  2. Postat av: Annsofie Jansson

    Fantastiskt…så är det. Släkten värst, men lite roliga är de ändå :o)) Kul att ni kunde komma och träffa oss och ni är mer ön välkomna tillbaka. Kram fam Jansson

    URL:

Lämna en kommentar