1 2 3 5

Foto: Hanna Söderberg

Jag mår verkligen bra över att vara glad för andras skull. Förstår ni vad jag menar?
När någon i min omgivning är på bra humör eller är glad över något så mår jag så bra av att vara glad för deras skull. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det är en annan sorts glädje, en annorlunda känsla, det är liksom inte bara glädje utan det är även glädjen över att jag kan glädjas för andra. Hahah, det är så mycket glädje från alla håll och jag är så glad över att jag kan ta del av den glädjen och själv bli glad av den. Det blir liksom dubbel-glädje på något sätt.
Ibland kan jag må bättre av att mina nära och kära mår bra än att jag själv gör det, men det är ju också fel eftersom att jag blir ju också glad av det så då mår ju jag själv bra ändå, men ni fattar vad jag menar.

Aja, jag ville bara påminna er att njuta av att ni kan glädjas med andra.
Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: alicia

    Sååå fina kläder 😀

Lämna en kommentar