IMG_3810 IMG_3818 IMG_3819 IMG_3827

Ibland så exploderar jag inifrån. Jag kan inte kontrollera det och det gör ont i hela bröstet. Jag känner mig precis som en sprucken och skrynklig ballong. När jag får dessa så kan jag inte hålla tårarna tillbaka och ännu mindre styra över vad som händer. Allt känns bara så himla jobbigt, det känns så hopplöst och irriterande.

Det brukar inte hålla i länge, eller det är olika. Nu var det pga av att ingenting gick som jag ville…. då varar det inte länge men är det något som på riktigt är jobbigt så kan det sitta i riktigt länge, det har dock inte hänt så många gånger.

När det här händer så måste jag försöka koppla bort mina känslor och bara andas lugnt, det brukar hjälpa att ”drömma sig bort” eller något. Nu efter att jag har provat yoga så har jag försökt med lite bra andningsteknik och lite lätt mediterande och det funkar faktiskt skit bra.

Haha, att skriva ut det i ett inlägg känns också skönt, för då får jag liksom ur mig det.
Aaah det här var bara något jag ville skriva ur mig, och kanske, förhoppningsvis så kanske jag inte är ensam om att känna så här. Jag måste verkligen lära mig att kontrollera mina känslor, för just nu är dem helt ostyrbara.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Erica

    Hej Ellinor!
    Jag har följt din blogg ett bra tag nu och tycker verkligen att du är en bra förebild för många unga tjejer! Jag såg dock den här videon och tänkte på dig! Se till att du får balans mellan sociala medierna och ditt liv så du inte slutar såhär: https://m.youtube.com/watch?v=gyI2Sugw6Yc

    URL:

Lämna en kommentar