annikahjälper

P1013374 P1013375 P1013401

Ååååh när jag kom hem idag så trodde jag att jag skulle börja gråta. Jag hade fått en liten lapp från  min älskling! Ni kan se vad det står på bilden åvan (blommorna gav jag till honom igår), hur gulligt?! Jag insåg nyss att det bara krävs lite papper penna och känslor för att den här dagen skulle bli perfekt.

Efter eventet åkte jag hem och gjorde mat till mig och Kevin, riktigt kreativt. Jag gjorde en nyttig pizza, tro det eller ej. Jag stekte ägg på låg värme sedan la jag på köttfärs, ost och tomat. Efter det slängde jag in den i ugnen. 15 min senare var maten klar 😀 Super, fett gott var det! Jag blir lixom stolt över mig själv för att det var så gott. JAg var tom tvungen att ringa mamsen och berätta om min grymma mat 😀

Love, Ellinor

Lämna en kommentar