image

image

image

Foto: Hanna Söderberg

 
Att bli övervakad 24/7 är så otroligt påfrestande. Vart du än är, vad du än säger, vad du än gör så iakttas du av svenska folket. Alla kan ju tänka sig hur det är. Bara det att jag kanske ska byta om eller så filmas, ALLT.
Jag måste jämt och ständigt tänka på att inte kläcka ur mig något dumt eller känsligt. Du kan inte prata ut med någon om dina känslor utan att alla ska få reda på vad du känner. När vi pratar i telefon så måste vi prata på högtalare, ja ni fattar, det är påfrestande som fan.

Här om dagen blev det extra jobbigt när jag började gråta framför kameran för att jag fick ett sms att min mamma var tvungen att åka till akuten pga att hon inte kunde andas, det var jobbigt att i det läget ha kameror överallt. För er info så mår mamma bra nu och hon har fått åka hem.

Förutom allt detta så är det kul att få vara med om en sån här sak. Jag tycker ju att det är super kul att göra TV och spänningen bakom allt. Så jag är jätte glad att jag är här ska ni veta.
Jag vill tacka alla som röstar på mig och vill se mer av mig i detta program.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar