FIXP1012046

FixP1012003 FixP1012017

(Fick de här fina blommorna av Kevin när jag fyllde år. För mig var det inte vilka blommor som helst, utan dem var lila och Kevin vet att jag är galen i färgen lila. Sedan har han alltid kallat mig sin solros efter att jag tvingade fram det ur honom för flera månader sen, en sak vi har mellan varandra, i buketten ser ni också en lila solros. SÅ jäkla söt är han! ) 

Jag känner att jag på senaste tiden ägnat för lite tid tillsammans med Kevin, vi har varit med varandra varje dag då vi bor ihop, men vi har inte 100% bara varit med varandra och njutit av varandras närvaro det ät alltid massa mail och mobil att svara på. Så ikväll tänker jag lägga ifrån mig mobilen och datorn och bara ägna mig helt i kevin.

I Sydafrika fick vi inte ha några mobiler på 2 månader och det kändes faktiskt bra. Man engagerade sig mer i att lära känna varandra och umgås istället för att chatta och göra annat på mobilen. Man kände sig typ fri på en härligt sätt! Men jag skulle aldrig välja bort min mobil frivilligt, jag är sorgligt nog beroende av den…

love, Ellinor

Lämna en kommentar