EllinorVit3

Jag är så jävla trött på att alla bloggare överdriver…
Alltså jag vet att jag inte ska dra alla över en kant och det gör jag inte heller. Men jag kan säga att jag pratar om marionetten utav alla bloggare/instagrammare.
Vad fan är grejen att överdriva allt till 100? Fattar inte bloggare/instagramare att det är genomskinligt? eller är det alla läsare som är dumma och tror på allt dem läser? Något är det iaf som är fel.

Jag ska inte nämna några namn, men tex en stor bloggare skriver i stil med ”OMG DET HÄR ÄR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV, JAG ÄR HELT ÖVERLYCKLIG,JAG HAR SIGNAT MED EN SKIT STOR AGENTUR, JAG KAN INTE FATTA ATT DETTA HAR HÄNT” öööh? ett när jag googlar upp agenturen så har den inte ens en hemsida, bara Facebook sida. En skit stor agentur? nej inte ens i närheten. Jag vet min grej och jag vet vad jag pratar om. Två, hen gör det bara för att det ska se bra ut, hen vet vad hon gör, det är ingen som har koll på agentuer (eller de flesta) så varför inte säga att det är världens största? Hen ser bra ut och ingen kommer att syna hen.

Bloggare (inte alla) är lite som fotbollsspelare när dem skadar sig. Av en liten tramp på foten så är hela benet brutet och det måste amputeras. Jag vet inte om jag tycker att det är sorgligast att bloggaren känner att hen måste överdriva bara för att se bra ut och få den bkräftelsen hen vill ha. Eller om det sorgligaste är att våran värd fungerar så här?

Jag tycker att det är piss tråkigt. Speciellt när jag känner alla dessa bloggare och vet att det inte är så som dem får det att framstå. Jag vet att i slutändan så är det dem själva som lever i en dröm värld som dem själva har byggt upp. Det är svårt att ta sig ur något som man har byggt upp så stort och så länge.

Jag ville bara få ut mig det, då jag tycker att det är rent ut sagt piss tråkigt.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sara

  Men asså varför bryr dig om ”hen” som du ändå har avslöjat i din blogg att det är hon ;). Fet e ju det som e syftet med att använda ”hen” för att personen man pratar om ska inte avslöjas vilket kön den har. Sen om ”hon”/”hen” väljer att överdriva e det väl hennes problem om det stör dig så läs inte bloggen. Det luktar så mkt avundsjuka om dig Ellenor. Sluta ödsla din energi på människor som vill ta beslutet själva att överdriva. Jag överdrivet inte nu när jag säger till dig att
  Växa upp o sluta vara så omogen! Gör ngt av ditt liv istället för att vara så avundsjuk o springa till Kevin o gråta om minsta lilla? Patetiskt!

  URL:
  • Postat av: pawel macieszonek

   ”Gör ngt av ditt liv istället för att vara så avundsjuk o springa till Kevin o gråta om minsta lilla?”
   Tror hon försöker faktiskt och trots alla sina svårigheter kämpar hård för det. Annars så tycker jag alla vi människor begår misstag ibland och gör fel men man behöver inte typ mobba/trycka ner på den här sättet som du gör nu mot henne Sara.
   Att gråta är mänskligt sak och våra nära och kära finns faktiskt bl.a. därför att man ska ha någon som man kan vända sig till i fall man känner att man behöver gråta.

   Ellinor, läs den här och fundera över budskapet som handlar om att jämföra sig med andra -> http://www.isander.se/Desiderate.html
   Annars må inte dåligt av det hela, lär dig av situationen istället :) Det är konst att vända det negativa till det positiva men det lönar sig, tro mig :) Du är en bra människa med en gott hjärta och det är det som är viktigaste! :)
   Hälsar varmt :)
   //Pawel

 2. Postat av: Maia

  Ellinor, du vet väl att det man anklagar andra för är man ofta själv?
  Kanske du ska fundera på varför du känner behovet av att skriva så ”hatiskt” om den här personen på din blogg? Och mår du bättre själv som person efter att ha skrivit det här inlägget? Försöka känna kärlek till den här personen och sympatisera istället för att hänga ut personen så som du gör nu. Om det är såsom du har skrivit – Att det inte är en så stor agentur etc, att personen faktiskt ljuger – Ja men, då mår ju hon uppenbarligen dåligt, eftersom det finns ett behov att överdriva.

  Just a suggestion.

  URL:
 3. Postat av: Sara

  Visst kanske lite taskigt o skriva negativt om att gråta d var inte så jag menade . Men hur som helst palla sitta o klaga om hur andra människor har valt att göra i sitt liv om ”hen” i detta fallet hon som du SJ har skrivit har valt o ljuga så e d väl hennes ensak? Men att sitta o beklaga sig över andras liv och lögner e bara för mig väldigt omoget.

  URL:

Lämna en kommentar