blogg_rabatt

image

De senaste två veckorna har jag ändrat min livsstil ganska mycket. Jag har gått upp tidigt för att också gå och lägga mig tidigare. Jag har inte druckit någon alkohol, men det största är att jag har slutat röka. Jag kan faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mina förändringar, eftersom att alla är till det bättre. Jag märker också redan nu att jag mår bättre och orkar ta tag i saker mer. Jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna, dom kommer bli bra om jag fortsätter som jag har gjort nu.

Jag börjar den här dagen med en plåtning tillsammans med min älskling.  Efter det så ska jag sätta mig ner och skriva ett viktigt mail och ikväll kommer mina tjejkompisar över på middag! :)

♡ ♡ ♡ ♡, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Naima

    Bra är själv stolt över dig att du har slutat röka!

    URL:
  2. Postat av: Emilia

    Vilken fin bild på dig och Kevin!

    URL:

Lämna en kommentar