image

Hejsan alla läsare.
Idag är jag förbannad. Jag är så jäkla less på tele2 så att det finns inte. Sedan jag tog ett abonnemang för 2 år sedan  så har det krånglat.
Det startade att krångla redan dag 2. Jag fick en mobil som inte funkade och när jag skulle lämna in den så hade jag oturen att killen som jobbade var ny anställd och ensam i butiken, och han visste inte att jag skulle få en ny direkt då jag bara haft den i 1 dag.
Han sa då att jag fick lämna in den på lagning som skulle ta 2-3 veckor. Självklart så tabbar sig tele2 igen…. jag fick tillbaka mobilen efter 3,5 månader, MÅNADER. Dem försvarade det som att dem hade bytt bolag som lagar telefonerna. Fick jag någon komposition för det här? Nej. Fick jag någon lånetelefon under tiden? Nej. Gick jag därifrån som en nöjd kund? Absolut inte.

Och jag kan säga till er att det här var bara första krånglet av 125 stycken.  Jag blir så jävla förbannad. För eran egen skull så ska ni aldrig skaffa tele2 för har ni otur så får ni skit service, precis som jag. 
Det som också är tråkigt är att jag inte är den ända som känner så här när det gäller tele2…

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Byt till Telia! Dom e grymma, service och 3G överallt oxå :)
  Lycka till <3

  URL:
 2. Postat av: Cornelia

  Tele2 är visst bra, men alla har sina brister, right? dock tycker jag är du borde tänka igenom innan du hänger ut någon/några såhär.

  URL:

Lämna en kommentar